Κάποια πράγματα τα εξηγεί η φυσική... κάποια άλλα η λογική!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 | 3:31 μ.μ. | 0 σχόλια

Το φαινόμενο της υγροποίησης των καυσαερίων είναι ένα φυσικό φαινόμενο και κανείς δεν το αμφισβητεί. Όμως η προσπάθεια που γίνεται είναι να μπερδευτεί ο κόσμος και να ταυτίσει τις φυσικές ουρές (contrails) με τις χημικές ουρές (chemtrails). Πολλοί για να μη θεωρηθούν
"αμόρφωτοι" σπεύδουν να δικαιολογήσουν τις χημικές ουρές, να παραδεχτούν ότι είναι ένα φυσικό φαινόμενο και έτσι δείχνουν ένα "νορμάλ" προφίλ απέναντι στους άλλους αλλά και "καθησυχάζουν" τους εαυτούς τους. Είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσετε τις διαφορές 

Που σταματάει όμως η φυσική και που ξεκινά η λογική;;;



Όσοι επικαλούνται τη φυσική λένε ότι οι διακοπτόμενες γραμμές είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών συνθηκών σε αυτό το ύψος.

Όσοι επικαλούνται τη λογική λένε πως δεν είναι δυνατόν σε αυτά τα ύψη (που οι θερμοκρασίες  είναι σχεδόν ίδιες όλες τις εποχές του χρόνου) να υπάρχουν σε τόσο μικρά διαστήματα τόσο μεγάλες μεταβολές συνθηκών. Άρα η λογική εξήγηση είναι πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Το ποια από τις δύο απόψεις θα υιοθετήσετε είναι καθαρά δική σας επιλογή. 

Εμείς σας παραθέτουμε το ακόλουθο βίντεο ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας...






Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...