H Ryanair έρχεται για 'επενδύσεις' θανάτου στην Ελλάδα;;; [BINTEO]

Admin | Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 | 6:28 μ.μ. | 3 σχόλια

Ryanair: Φοβού τους Ιρλανδούς και δώρα... μεταφέροντες! 
Ποια είναι όμως η Rayanair; 
Πρόκειται για μια ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Οι φήμες για την Ryanair έφτασαν στην Ελλάδα πολύ πριν από την ίδια την εταιρεία, η οποία μόλις την περασμένη Τρίτη ανακοίνωσε τη δημιουργία βάσεών της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!
Ολόκληρη την περασμένη δεκαετία η Ryanair βρισκόταν μονίμως
«απέναντι» από την παλιά κρατική Ολυμπιακή Αεροπορία, εναντίον της οποίας είχε καταθέσει ουκ ολίγες προσφυγές στα αρμόδια όργανα της Κομισιόν σύμφωνα με τα nea.gr
Μάλιστα, το 2007 έφτασε σε σημείο να απειλεί ακόμα και την ίδια την Κομισιόν, επειδή επέτρεπε «να παραμένει στη ζωή η Ολυμπιακή»!

H Ιρλανδική εταιρία ξαναχτύπησε αυτή τη φορά παρουσιάζοντας την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας, η οποία φυσικά ίσχυε μέχρι το 1913 όταν και το νησί ενσωματώθηκε στο ελληνικό κράτος.



Σε μια παλαιότερη ανάρτησή μας εδώ παρουσιάσαμε φωτογραφία με μια παράξενη συσκευή που μοιάζει με ψεκαστικό ακροφύσιο στον κινητήρα μιας αεροπορικής μηχανής της Ryanair! Έπειτα από 2 σχετικές ερωτήσεις στην ιρλανδική εταιρεία, για το τι είδους εξοπλισμός είναι αυτός που χρησιμοποιεί στην μηχανή του αεροπλάνου καμία απάντηση δεν δόθηκε από την εταιρεία.

Δείτε τη φώτο



Τέλος σας παραθέτουμε μερικά βίντεο από το youtube σχετικά με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Δείτε τα πολύ προσεκτικά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.




Παρατηρείτε καμιά διαφορά στη φώτο;  (απόσπασμα από το βίντεο



Πάμε πάλι σε βίντεο...



Παρατηρείτε κάτι στη φώτο; (απόσπασμα από το βίντεο)



















Δείτε επίσης πολύ προσεκτικά...





Σίγουρα κάποιοι θα γκρινιάζουν λέγοντας ότι δε θέλουμε την ανάπτυξη, ότι δε θέλουμε τον ανταγωνισμό για να πέσουν οι τιμές κλπ κλπ.
Σε αυτούς έχω να πω... ότι καλό είναι να βλέπουμε και τη φάκα πίσω από το τυράκι και να τους ευχηθώ καλές πτήσεις...

Category: , , , ,

3 σχόλια:

  1. Άλλα μας υποσχέθηκαν οι μετεωρολόγοι για "μικρό καλοκαιράκι" τις επόμενες ημέρες, άλλη γνώμη είχαν τα υπερατλαντικά δρακονιανά "αφεντικά" τους που συνεχίζουν αμετανόητα τον καιρικό πόλεμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιες φωτο,ακριβως τα ιδια και στο ξυλοκαστρο,την ιδια μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοκάρομαι καθημερινά με τα τσιράκια της Νέας Τάξης που "κυβερνάνε" αυτή την χώρα.Πόσο ηλίθιοι μπορούν να είναι και να επιτρέπουν και στις οικογένειές τους να υφίστανται αυτήν την γενοκτονία.Τι λένε στις γυναίκες τους και στα παιδιά τους? Απορώ και εξίσταμαι!!! Οπότε μπορούμε να φανταστούμε πόσο νοιάζονται για τον λαό.... Αλλά είναι κοντά η ώρα τους! Αλί και τρις αλί το τι τέλος θα έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...