Έρχονται υπερχιονοπτώσεις και υπερκαταιγίδες!!

Admin | Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 | 3:59 μ.μ. | 0 σχόλια

Μετά τις 25 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα δεχτεί ένα αρκετά μεγάλο σύστημα βροχοπτώσεων αλλά και χιονοπτώσεων, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση σε όλη την χώρα και κυρίως στα βορειότερα της τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται μετά τις 25 Ιανουαρίου,η χώρα μας να δέχεται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα πιο δυτικά, βόρεια και κεντρικά τμήματα της Ελλάδας θα δεχτούν τα μεγαλύτερη ύψη βροχής.

Μετά τις 26 Ιανουαρίου και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα 26 με 29 περίπου του μήνα, η θερμοκρασία ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα θα πέσει και οι βροχές ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας, θα μετατραπούν σε χιονοπτώσεις. Φαίνεται χιόνια να πέφτουν και σε ορεινά και ίσως και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας.

Βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα έντονες θα δεχτεί κυρίως η δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο βροχές θα πέσουν και στην νότια και ανατολική χώρα. Για το αν χιονίσει και σε πεδινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, θα το γνωρίζουμε σίγουρα μέσα στο χρονικό διάστημα 22-24 Ιανουαρίου.

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...