Μπαράζ αεροψεκασμών στη Νεάπολη Λακωνίας! 11&12-1-2014

Admin | Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 | 3:54 μ.μ. | 5 σχόλια


"Κουνούπια αν ήμασταν θα μας ψέκαζαν λιγότερο!" αναφέρει αναγνώστρια που μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό από τη Νεάπολη Λακωνίας. "Αφιερωμένες οι φωτογραφίες στον κύριο Θεοδωράκη και στα άλλα παπαγαλάκια που μα θεωρούν εντελώς ηλίθιους" συνεχίζει!


 Νεάπολη Λακωνίας 11&12-1-2014







































Category: ,

5 σχόλια:

  1. Αφού οι δράκοι έδωσαν νέες υπερεξουσίες στην τρόικα γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων τους τις εκκλήσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων για τον άμεσο τερματισμό της μνημονιακής λεηλασίας και το ξήλωμα όλων των ΝΑΤΟϊκών υπεροπλικών εγκαταστάσεων τύπου HAARP και EISCAT στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου που λιμοκτονούν από τη δρακονιανή βαρβαρότητα και τυραννία τώρα μας ζητάν τα ρέστα κι από πάνω με τρόπο άκρως εκδικητικό και απάνθρωπο. Να τους χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος τρόπος πλέον είναι τσεκούρι και φωτιά... Τσεκούρια υπάρχουν... φωτιά υπάρχει... χειριστές δεν υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεστα φιλε μου ετσι ακριβως και λιγα λες..δυστηχως 40 χρονια εκπαιδευσεις, αχρηστιας βλακειας ατομισμου,κακιας,δουλοπρεπειας,ραγιαδισμου,ειναι πολλα και αν βαλεις 400 χρονια γιαουριδες αστα βραστα...Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!! Προς τον κάτοχο αυτού του blog... μπορώ να έχω κάποιο email σου να επικοινωνήσουμε? Είμαι ένας ακόμη "τρελλός" που πιστεύει και ασχολείται,και με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To e-mail επικοινωνίας μαζί μας είναι το psekasmata@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...