Μετά τους αεροψεκασμούς τι άλλο;;; Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!!!

Admin | Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 | 1:03 μ.μ. | 1 σχόλια

Δηλαδή αυτό το πράγμα... πρώτη φορά ΞΑΝΑσυμβαίνει!!!!

Μετά τον καταιγισμό από τους αεροψεκασμούς τις τελευταίες ημέρες... Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Ελλάδας, από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, αλλά και κατά την διάρκεια της Τρίτης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σύμφωνα με το greek-weather

Πιο αναλυτικά:

Από τις βραδινές περίπου ώρες της Δευτέρας, θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά και τις πρωινές ώρες της Τρίτης, θα σημειώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα βροχές και πιθανές σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, τις Κυκλάδες, την Κρήτης και πιθανότατα και τα Δωδεκάνησα.


Category:

1 σχόλιο:

  1. Η νέα καιρική επίθεση έρχεται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του κολαούζου του λόρδου Ρότσιλντ Έλμαρ Μπροκ για στήριξη της τρόικας με κάθε μέσο.


    Ο Γερμανός πραίτωρας της Δρακονιανής Οικουμένης απείλησε την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου με σκληρά αντίποινα εφόσον επιμείνουν στα "παράλογα" αιτήματά τους για άμεσο τερματισμό της μνημονιακής λεηλασίας.


    Τα ψεκαστικά αεροπλάνα και το HAARP επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα του παιχνιδιού όπως τον ομολογεί ωμά και ξεδιάντροπα ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι στο βιβλίο του η μεγάλη σκακιέρα: "η δρακονιανή ελίτ πιστή στις αξίες της κάνει τις απειλές της πράξη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...