Στα ούρα ατόμων από 18 ευρωπαϊκές χώρες βρέθηκε το ζιζανιοκτόνο Glyphosate! (Roundup της Monsanto)

Admin | Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 | 12:33 μ.μ. | 4 σχόλια

Νέα επιστημονική μελέτη έδειξε την παρουσία του glyphosateστα ούρα 18 ατόμων από ευρωπαϊκές χώρες.
Το Glyphosate είναι η πιο διαδεδομένη ουσία στη σύσταση των ζιζανιοκτόνων παγκοσμίως. Νέα στοιχεία της Greenpeace το καθιστούν ύποπτο για τερατογενέσεις, γενετικές μεταλλάξεις και
ευρεία καταστροφή της χλωρίδας.
Το Glyphosate χρησιμοποιείται όμως και πέρα από τις γενετικές καλλιέργειες. Στην Ευρώπη είναι γνωστό ως ζιζανιοκτόνο που ταυτόχρονα ‘καθαρίζει’ τα χωράφια πριν φυτρώσει το καλλιεργούμενο φυτό.
Επίσης μπορεί να το βρει κάθε ερασιτέχνης κηπουρός στα ράφια ενός εμπορικού καταστήματος και να το χρησιμοποιήσει στα φυτά του.

Οι άνθρωποι από τις 18 χώρες που βρέθηκαν θετικοί στην έρευνα ζούσαν σε πόλεις και δεν είχαν καμία επαφή με αγρούς και φυτοφάρμακα.

Η κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και την ρύθμιση της χρήσης των αγροχημικών θέλει να να αυξήσει την ποσότητα του glyphosate που χρησιμοποιείται στις καλλιέργειες γιατί στην υπάρχουσα δόση τα ζιζάνια έχουν ανοσία.

Υπάρχουν μελέτες σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του glyphosate που έχουν δημοσιευθεί.(δείτε σχετικά εδώ κι εδώ )

Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό χημικών ουσιών συμπεριλαμβανομένου και του λεγόμενου 2,4-D το οποίο είναι ένα συστατικό του Agent Orange ένα ζιζανιοκτόνο που χρησιμοποιήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

(Οι συνέπειες ήταν η ασθένεια και ο θάνατος χιλιάδων ανθρώπων? ακόμα παραμορφωμένα παιδιά που γεννήθηκαν στο Βιετνάμ) .

Η EPA των ΗΠΑ επέτρεψε τη χρήση 2,4-D για ένα νέο είδος που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Dow Chemicals. Η Monsanto και η Dow ήταν κατασκευάστριες εταιρίες του Agent Orange που χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ.

Πέρυσι η κυβέρνηση των ΗΠΑ άρχισε να καθαρίζει τα υπολείμματα του Agent Orange στο Βιετνάμ τα οποία εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη από τότε που ο πόλεμος τελείωσε το 1975.

Όλα αυτά τα φυτοφάρμακα (συμπληρώστε και τα βαρέα μέταλλα) φυσικά κατευθύνονται στο πιάτο μας ενώ αναρωτιόμαστε γιατί θερίζει ο καρκίνος.

Category: , ,

4 σχόλια:

 1. Αναρωτιέται κανείς αν η συγκεκριμένη ουσία συμπεριλαμβάνεται και αυτή στο χημικό οπλοστάσιο των ψεκαστικών αεροσκαφών της διαβόητης NSA.


  Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία επίσημη καταγγελία για εκτεταμένη χρήση γλυφοζάτης κατά τη διάρκεια των χημικών αεροψεκασμών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την εξήγηση μας την έδωσε ήδη ο Henry Kissinger όταν αναφέρθηκε στο γεωμηχανικό υπερόπλο SX-1 (που θεωρείται ο διάδοχος του HAARP) και τις τεράστιες καταστρεπτικές του ικανότητες.


  Μήπως ο τρίτος κύκλος του Star Trek (με την κωδική ονομασία Twilight) κρύβει μέσα του κάποιο υποσυνείδητο μήνυμα το οποίο θέλησε να μας περάσει ο 91χρονος σαυρήτης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα ανεξαιρέτως τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι κατασκευασμένα!


  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος μετεωρολόγος δεν κατανομάζει τα νοσηρά μυαλά που κρύβονται πίσω άπ' αυτά τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα λόγω των απειλών που δέχεται για τη ζωή του από σκοτεινά εξωθεσμικά συμφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι σαυρήτες που κυβερνούν τη Δύση συνιστούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...