«Πανδημία»: Η προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τον Αφανισμό της Ανθρωπότητας;

Admin | Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 | 12:23 μ.μ. | 3 σχόλια

Ανατριχιαστικό.. Ιστοσελίδα με την υποστήριξη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α έχει θέσει σε λειτουργία παιχνίδι με τίτλο «Πανδημία» (Plague) όπου οι «παίκτες» ενθαρρύνονται να εξαπλώσουν μία πανδημία που θα αφανίσει όλη την ανθρωπότητα, δίχως να υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί θεραπεία…

Μέρος της ατζέντας του αποπληθυσμού που έχει
θέσει σε εφαρμογή η Νέα Τάξη Πραγμάτων; Ή ακόμη μία σαφής ένδειξη ότι ο Ιός Η1Ν1 και τα μεταλλαγμένα στελέχη του που έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την υφήλιο είναι κατασκευασμένοι σε εργαστήριο;

Μόλις πριν από λίγες ώρες ερευνητές-ρεπόρτερ ανακάλυψαν μία εφαρμογή στα τηλέφωνα νέας γενιάς Iphone με την ονομασία «Plague, Inc.». Διαβάζοντας κάποιος την περιγραφή του παιχνιδιού αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης θα πρέπει να αναπτύξει εικονικά μία πανδημία ξεκινώντας από τον ασθενή «νούμερο μηδέν» υπερνικώντας όλες τις «απόπειρες των ανθρώπων» να σταματήσουν την εξάπλωσή της. Ο τελικός στόχος είναι να αφανιστεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ προτού βρεθεί τρόπος να καταπολεμηθεί ο κατασκευασμένος αυτός ιός. Επίσης, ανακαλύφθηκαν πολλές ακόμη εφαρμογές (σ.σ. pentapostagma.gr– με την μορφή πρόσθετων – add-ons) που παρέχουν αρκετές πληροφορίες και λεπτομερείς περιγραφές για τον τρόπο δημιουργίας ιών και τα αποτελέσματα των πανδημιών στον πληθυσμό.

Ακούγεται εξωφρενικά μακάβριο και αρρωστημένο… Το πιο απίστευτο όμως: Η εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε από μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες υπό την στήριξη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α.. Διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως η NY Post, o Guardian, oEconomistκ.ο.κ προωθούν και είναι χορηγοί της άρρωστης αυτής «εφαρμογής».. Η «εφαρμογή» καλεί επίσης τους χρήστες να αξιοποιήσουν τις εκρήξεις ηφαιστείων, τις πανδημίες και τις οικονομικές κρίσεις για να βρουν τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους αφανισμού ολόκληρης της ανθρωπότητας…

Σας παραθέτουμε την φωτογραφία της περιγραφής της εφαρμογής από τον επίσημο ιστότοπό της,:

Δείτε το και το ακόλουθο «ανατριχιαστικό» βίντεο:pentapostagma.gr

[ Σχόλιο psekasmata ]

Πάει κάπου το μυαλό σου για το πως μπορούν να εξαπλωθεί εύκολα μια πανδημία;
Μήπως ακόμα πιστεύεις ότι όλοι οι ιοί τύπου ΗxNx εξαπλώνονται μέσω των επιβατών των πτήσεων;
Προφανώς πειραματίζονται και μετράνε τους χρόνους εξάπλωσης μια πανδημίας.
Επίσης θα θέλαμε να προσθέσουμε στο παραπάνω άρθρο την πρόσφατη ταινία World War Z της οποίας η υπόθεση είναι η εξής:

Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

Βρίσκετε καμιά ομοιότητα;;;

Category:

3 σχόλια:

 1. Άν προσθέσουμε επίσης την κυνική ομολογία του Χένρι Κίσινγκερ για αφανισμό κάθε μορφής ζωής μέσω του γεωμηχανικού εκτοξευτή υπέρυθρων ακτίνων λεϊζερ SX1 (γνωστό ως υπερόπλο Xindi) τότε μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα.

  Το μακάβριο σενάριο έχει ως εξής:

  1. Πρόκληση πανδημίας με τον φονικό σούπερ ιό της υπερμεταλλαγμένης γρίπης H1N1 μέσω των χημικών ψεκασμών και της χημικής αιθαλομίχλης. Αποτέλεσμα: άνθρωποι, φυτά και ζώα εξαφανίζονται δια προσώπου γης ενώ ολόκληρη η υφήλιος μετατρέπεται αστραπιαία σε σεληνιακό τοπίο από τη ραδιενέργεια που αφήνουν πίσω τους τα πυρηνικά του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

  2. Οι σαυρήτες επιβιβάζονται στο διαστημόπλοιο USS Enterprise που βρίσκεται σταθμευμένο σε υπόγεια μυστική βάση της NASA/DARPA στο Denver του Colorado και το σκάνε ανενόχλητοι στο διάστημα το 2020.

  3. Από κεί εκτοξεύεται η πρώτη ακτίνα λέϊζερ που χτυπάει τη Γη στο ψαχνό προκαλώντας ένα τεράστιο ρήγμα στον φλοιό που απελευθερώνει τόνους καυτής λάβας η οποία οδηγεί μοιραία στον διαμελισμό του πλανήτη.

  4. Ακολουθούν οι υπόλοιποι πλανήτες το 2037 με τελικό στόχο τον Ήλιο που μετατρέπεται σε κόκκινο γίγαντα το 2045. Όλο το σύμπαν γίνεται παρανάλωμα του πυρός παρασύροντας στο πέρασμά του και τους ίδιους τους σαυρήτες.

  Η επίμαχη σκηνή του Star Trek 3 με τη θρυμματισμένη Γη κρύβει όντως ένα υποσυνείδητο μήνυμα το οποίο δεν είναι καθόλου άσχετο με την "προειδοποίηση" της Δρακονιανής Οικουμένης που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την απόρρητη έκθεση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OciFOp6DWJM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα σχέδια των ανθρωπόσαυρων... Αλλά όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει,ο Θεός γελάει λέει η παροιμία.
  Σήμερα κιόλας θα τα έδινε φωτιά ο Κύριος όλα αυτά τα διαβολικά κατασκευάσματα καταστροφής.
  Αλλά... στην καλύτερη απλά θα αναφερθούμε στο τι κάνουν αυτές οι σαύρες ή στο τι σχεδιάζουν.


  Μάλλον πρέπει να ασχοληθούμε και με το ποιά είναι η θέση μας απέναντι στον Θεό.Αν πράγματι τον θέλουμε στην ζωή μας.Και τότε θα ενεργήσει και θα μας καταπλήξει!
  Ίνα συντρίψει αυτούς ως σκεύη κεραμέως!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να επισημάνω επίσης ότι,μετά από 4 συνεχόμενες μέρες χημικών αεροψεκασμών,τα βλέπω πάλι σήμερα στην πόλη μας.Χωρίς σταματημό!!! Η μισή Ελλάδα έχει αρρωστήσει με πρωτοφανή και άγρια συμπτώματα.Εγώ προσωπικά υποφέρω συνεχόμενα 40 μήνες επειδή είχα την "τύχη" να μου τσακίσουν το ανοσοποιητικό εδώ και χρόνια κάτι γιαλαντσή γιατροί με τους τόνους αντιβίωσης που μου έδωσαν.Στην αρχή δεν με πίστευε κανένας,ούτε από τον περίγυρό μου,ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε σχέση με τους χημικούς αεροψεκασμούς.Το παρατηρούσα ότι αρρώσταινα πάντα την επόμενη μέρα κάθε φορά που ψέκαζαν.Σίγουρα τώρα έχει πεισθεί και έχει ξυπνήσει αρκετός κόσμος,αλλά προς το παρόν η στάση είναι παθητική.Εύχομαι καλή φώτιση σε αυτές τις σαύρες που συμμετέχουν στην παγκόσμια γενοκτονία,αλλά αν δεν..... να τους τσακίσει ο Θεός και να τους εξατμίσει να ζήσουν ειρηνικά οι υπόλοιποι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη.Περαστικά σε όλο τον κόσμο που υποφέρει από τους ψεκασμούς και καλά ξυπνητούρια σε αυτούς που ακόμη δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το σχέδιο εξόντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...