Κυριακή 8 Ιουνίου – Κύπριος βουλευτής θα μιλήσει στην Αίγινα για τους αεροψεκασμούς - 'chemtrails'.

Admin | Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 | 6:16 μ.μ. | 2 σχόλια

Την Κυριακή 8 Ιουνίου ο βουλευτής των Πρασίνων της Κύπρου (Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών) Γιώργος Περδίκης θα βρίσκεται στην Αίγινα όπου και θα μιλήσει (όπως έχει μιλήσει και στη Βουλή της Κύπρου) για το ζήτημα ταμπού των αεροψεκασμών chemtrails.

Επισημαίνεται ότι ενώ όλο και περισσότεροι επιστήμονες προτείνουν δημοσίως την εφαρμογή αεροψεκασμών με
θειούχες ενώσεις ή με αλουμίνιο ή άλλα τοξικά μέταλλα, δήθεν ως μέτρο αντιμετώπισης των κλιματικών αλλαγών, η συζήτηση γύρω από τη διαπίστωση ότι τέτοιου είδους ψεκασμοί εφαρμόζονται ήδη σε πλανητικό επίπεδο, παραμένει συστηματικά απαγορευμένη μέσα στο πολιτικό σύστημα και τα μεγάλα ΜΜΕ. Όσοι επιχειρηματολογούν ότι τα “chemtrails” αποτελούν υπαρκτή πραγματικότητα, χλευάζονται ή απορρίπτονται ως «θεωρητικοί της συνομωσίας».

Παρ’όλα αυτά, ως αποτέλεσμα της δράσης των ακτιβιστών σε όλη την Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θεωρεί πλέον τη συζήτηση επίσημα αποδεκτή «σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο μέτρο που το θέμα εμπίπτει στη σφαίρα των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

(Βλέπετε εδώ σχετική έκθεση των Πρασίνων της Κύπρου για τους αεροψεκασμούς.)

Ο κύπριος βουλευτής Γεώργιος Περδίκης έδωσε το 2012 στην Αθήνα συνέντευξη για τους αεροψεκασμούς. Επίσης μίλησε το 2014 στο κανάλι VMedia.

Στην Ελλάδα επτά βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων έχουν κάνει ερωτήσεις για τους ψεκασμούς «chemtrails».

Η Αίγινα κατέχει διακεκριμένη θέση στην ιστορία της αντίδρασης των πολιτών ενάντια σε αυτά τα προγράμματα ψεκασμών που διεξάγονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Το 2003 αναδείχθηκε ως πρώτος δήμος της Ευρώπης που επιχείρησε να λάβει μέτρα για τη διερεύνηση του θέματος. Υπάρχει σχετικό βίντεο με συνέντευξη του τότε δημοτικού συμβούλου και σημερινού αντιδημάρχου Νεκτάριου Κουκούλη.


Η συζήτηση συνεχίζεται στο  

                   Δημοτικό θέατρο Αίγινας                    
Κυριακή 8 Ιουνίου 2014
11.00 π.μ.
Υπό την αιγίδα του Δήμου της Αίγινας

Category: , ,

2 σχόλια:

  1. Ευκαιρίας δοθείσης...

    "Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να εγκριθεί από το συμβούλιο Υπουργών
    Περιβάλλοντος, πρόταση του Έλληνα Υπουργού, κ. Μανιάτη, που ανοίγει
    ορθάνοιχτα τις πόρτες της Ευρώπης στα μεταλλαγμένα και τις πολυεθνικές
    που τα προωθούν, όπως η Monsanto.

    Στείλε email ΤΩΡΑ στον κ. Μανιάτη και ζήτα του να
    μην γίνει ο πρώτος «Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας» επί ελληνικής
    προεδρίας και να ξεκινήσει τη συνολική αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής
    νομοθεσίας για τα μεταλλαγμένα."

    Όποιος θέλει να συμμετέχει με email διαμαρτυρίας ώστε να μαζευτούν όσα περισσότερα γίνεται, ας ακολουθήσει το παρακάτω λινκ:

    http://www.greenpeace.org/greece/el/campaigns/gmo/maniatis-o-protos-ipourgos-metallagmenon/?utm_source=imageandlink&utm_medium=openspace&utm_term=062014&utm_content=maniatis-pledge&utm_campaign=sustagri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορίας άξιο γιατί δεν βγαίνει κανείς να στείλει μια γραπτή επιστολή στην αμερικανική κυβέρνηση που να ζητά την άμεση διακοπή των ΝΑΤΟϊκών επιχειρήσεων τρομοκράτησης των πολιτών; Αστεία ερώτηση!


    Διότι απλά γιατί η Δρακονιανή Αδελφότητα δεν θα δεχόταν ποτέ να παραδώσει το υπεροπλοστάσιό της για αυτονόητους λόγους που δεν είναι άλλοι από την εξαφάνιση κάθε μορφής ζωής και την κοσμική συντέλεια!



    Οι σαυρήτες όχι μόνο δείχνουν απρόθυμοι να παραδωθούν αλλά μέσω της DARPA και της NASA επιταχύνουν τις διαδικασίες για την συναρμολόγηση του υπερόπλου Xindi (η περίφημη atu-waa των Σουμέριων) με το οποίο θα μετατρέψουν το σύμπαν σε παρανάλωμα του πυρός. Άλλωστε το θέμα τέθηκε επί τάπητος στη φετινή σύναξη της Bilderberg που πραγματοποιήθηκε στη Δανία - σκιαγραφώντας τις επόμενες κινήσεις των Ανουννάκων για την επίτευξη αυτού του σκοπού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...