Δουλεύουν και υπερωρίες... Νυχτερινοί αεροψεκασμοί! Τρίπολη 22-12-2013

Admin | Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 1:50 μ.μ. | 1 σχόλια

Για να επιτευχθεί η επιδείνωση του καιρού που μας ετοιμάζουν για τις ημέρες των Χριστουγέννων προφανώς δεν αρκούν οι ημερήσιοι αεροψεκασμοί και κάποιοι "εργάζονται" ακόμα και τη νύχτα! Προετοιμάζουν έτσι την "εορταστική ατμόσφαιρα" που θα επακολουθήσει....




Τρίπολη 22-12-2013 







Category: ,

1 σχόλιο:

  1. οτι και να κανουν δεν θα πετυχουν τιποτα..ειναι λιγος ο καιρος τους και για αυτο βιαζονται...θελουν να μας γεμισουν απελπισια αλλα θα βρουνε τοιχο..ας ειμαστε αισιοδοξοι δυνατοι και με αλλο τροπο σκεψης..των παππουδων και γιαγιαδων μας και θα τα καταφερουμε! ..και ας κλεισουμε την τηλεοραση μας επιτελους που ειναι εστια καταθλιψης και αποβλακωσης..α και ενα μυστικο..προσπαθειστε να κανετε το αντιθετο απο οτι μας λεει η τηλεοραση..δεν νοιαζονται για το καλο μας!!!!! π.χ. καποτε βγαλαν το ελαιολαδο επικινδυνο (προωθησαν τα σπορελαια μεταλλαγμενα) οικονομικοι λαμπτηρες(αθλιο φως που σε τρελαινει οι καταπατητες μας γερμανοι τις ειχαν στα λευκα κελια..κατι ξεραν!) σοκολατα καταστρεφει τα κοκκαλα ( ειναι γνωστη στους γνωστες η ευγεργετικη επιδραση της) ζαχαρη ο λευκος δολοφονος ( γλυκαντικα χημικες βομβες) αιθαλομιχλη (για τους αεροψεκασμους γαργαρα..) ..αναψτε τα ολα δεν θα μας τρελανουν!! θα τους τρελανουμε κανοντας το σωστο αντιθετο! θα τους βγουμε στην στροφη με κοκκινο!! ελατε ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!! τρελανετε τον καθως πρεπει νεοταξιτικο κοσμο και καψτε τον στα τζακια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...