Δεύτερη ημέρα αεροψεκασμών και στην Αθήνα! 23-12-2013

Admin | Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 12:21 μ.μ. | 1 σχόλια

"Άλλη μια όμορφη γιορτινή μέρα με ψεκασμό. Έχω παρατηρήσει ότι όταν μας ρίχνουν ο κόσμος είναι ποιο επιθετικός. Επειδή κυκλοφορώ με μηχανή το βλέπω. Όχι μόνο στον δρόμο αλλά κ στο σπίτι μου και στη δουλειά. Είναι η ιδέα μου ή όντος συμβαίνει; Μήπως το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;
ΥΓ. Πάντως η πορεία τους είναι
η ίδια πάντα. Ανάμεσα από Αίγινα και Αττική ανατολικά προς δυτικά και το ανάποδο πάνω από την Αθήνα προς κέντρο πιο πολύ."

Αναγνώστης


Άλιμος 23-12-2013




Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ..ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ Η ΑΠΛΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΦΑΙΝΟΝΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...