Αεροψεκασμοί στην Αττική 22-12-2013

Admin | Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 | 2:07 μ.μ. | 5 σχόλια

Αναγνώστης: Σας στέλνω αυτές της 4 φώτο. Όπως θα δείτε οι δύο πρώτες ο τύπος ψεκάζει ανάμεσα σε Αίγινα και Αττική.  Ο δεύτερος δεν αφήνει τίποτα και πάει από δυτικά προς ανατολικά.








Άλιμος Αττικής 22-12-2013


























Category: , ,

5 σχόλια:

  1. 22/12/2013 15.30μμ,περιοχη ξυλοκαστρο ψεκαζουν και σημερα σε εναν καταγαλανο ουρανο οι βρωμικοι και παλι στο ιδιο εργο θεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα απ το πρωι περασαν πανω απο την Αρτα 22 πτησεις μεχρι τις 17: 05.
    Παρατηρησα τα εξης:
    1ον αφηναν ουρες ΜΟΝΟ πανω απο την Αρτα.οταν φευγαν μακρια η οταν ερχοταν απο μακρια για να καβαλησουν την Αρτα δεν αφηναν ουρες.
    2ον απο τις 20 πτησεις ολες οι 14 φαινονταν στο flightradar.αυτες δε που φαινονταν πετουσαν στα 38000 ποδια.
    3ον απο τις 16 που φαινονταν στο ρανταρ οι 12 δεν ειχαν σχεδιο πτησεις δηλαδη δεν υπηρχε πληροφορια ουτε απογειωσης ουτε προσγειωσης.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απ' τα ίδια και στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Μετά από ολιγοήμερη «παύση πυρός», σήμερα του έδωσαν και κατάλαβε, «πιστοί» στο καθιερωμένο πια κυριακάτικο ραντεβού τους. Από τις ~10 το πρωί, έως τη δύση, δεκάδες πτήσεις, όλες σχεδόν εκ των οποίων «αόρατες» στα ADS-B-powered sites (Plane Finder, κ.λπ.). Δυστυχώς αδυνατώ να βρω δορυφορική φωτογραφία λίγο πριν τη δύση (~ 16:00 - 17:00)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι πολύ μεγάλο το τελευταίο τριήμερο της χρονιάς που φεύγει.

    Οι απανωτές καιρικές επιθέσεις θα συνεχιστούν και με την έλευση του 2014.

    Το ίδιο πολεμικό σκηνικό θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Μάη οπότε τα chemdrones θα παραδώσουν τη σκυτάλη στα εμπρηστικά αλλοδαπά "μπουμπούκια" του Soros προτού ξαναπιάσουν δουλειά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πιλότοι των chemdrones δεν λογοδοτούν σε κανέναν χωρίς να δίνουν καν τις στοιχειώδεις πληροφορίες απογείωσης και προσγείωσης ως όφειλαν.


    Όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια των ΝΑΤΟϊκών αποστολών για τον καιρικό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι σαυρήτες στους "ανυπότακτους ιθαγενείς" του Νότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...