Τεράστιο 'καυσαέριο' πάνω από την Κάλυμνο!

Admin | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 | 7:41 μ.μ. | 4 σχόλια

Παρατηρείστε το τεράστιο "καυσαέριο"!
Από τη μορφή του που φαίνεται σαν ιονισμένο προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς τα καυσαέρια δεν ιονίζονται αλλά και δεν δημιουργούν αυτή τη μορφή, δηλαδή παράλληλες γραμμώσεις κάθετες στο ίδιο το "καυσαέριο".







Κάλυμνος 10-11-2013












Category: , ,

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται πως η αδελφότητα της Δρακονιανής Οικουμένης δεν πείθεται εύκολα από τα μηνύματα που αναμένεται να μεταφέρει η "συγκυβέρνηση" στη σαυρήτισσα Μέρκελ στις 22/11.


    Η αδιαλλαξία του Γιερούν Ντάϊσελμπλουμ σκιαγραφεί το κρεσέντο πιέσεων της Δρακονιανής Οικουμένης για τήρηση των μνημονιακών υποχρεώσεων προς τους επικυρίαρχους δυνάστες/τύραννους και οριστική διακοπή των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψιάζομαι πως η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και αυτό το Σαββατοκύριακο παρά τις διαβεβαιώσεις της ΕΜΥ για το αντίθετο.


    Φοβούνται τον εχθρό-λαό που διεκδικεί και αγωνίζεται για ψωμί, παιδεία, ελευθερία και γι' αυτό φροντίζουν από νωρίς να πάρουν τα μέτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περνάμε δύσκολους καιρούς, ο Σαμαράς χρειάζεται απο μας ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη οπότε οι αεροψεκασμοί γίνονται απαραίτητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καιρική βόμβα που χτύπησε την Ελλάδα στις 23/2/13 εντασσόταν στη γενικότερη ατζέντα της δρακονιανής αδελφότητας για την αποτροπή κάθε απόπειρας προσχώρησης της Ελλάδας στο σινορωσικό άρμα.

    Είχαν προηγηθεί ένα απειλητικό τελεσίγραφο από το State Department και ένα προειδοποιητικό χτύπημα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2012.

    Συνολικά η Ελλάδα χτυπήθηκε 5 φορές από το HAARP. Απολογισμός: 4 καιρικές βόμβες με 3 νεκρούς και μία σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ στο Πικέρμι στις αρχές Ιουνίου.

    Αφορμή στάθηκε η απόφαση της τότε "τρικομματικής" να προχωρήσει μονομερώς στην ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο και το Ιόνιο αψηφώντας τις αντιρρήσεις της Τουρκίας και της Αλβανίας.


    Οι Δράκοι συνέδεσαν τη κίνηση αυτή με την φημολογούμενη πώληση των ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ/ΕΛΠΕ στον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom και έστειλαν το Νο 2 του State Department Eric Rubin σε ειδική αποστολή στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει το τελεσίγραφο της Δρακονιανής Οικουμένης για ακύρωση κάθε συμφωνίας με τους Ρώσους που θα έβλαπτε τα συμφέροντά των Δράκων στην περιοχή….



    Η πρόσφατη επίσκεψη του Serguei Lavrov στην Αθήνα στα τέλη Οκτωβρίου αναζωπύρωσε την οργή των σαυρητών με αιχμή του δόρατος τη σχεδιαζόμενη πώληση της αμυντικής βιομηχανίας και του ΟΣΕ στους Ρώσους παρά την αντίθετη γνώμη της τρόικας που πιέζει ασφυκτικά για λουκέτο με τη λογική του "έτσι θέλω και έτσι γουστάρω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...