Και μετά ήρθαν οι καταιγίδες...

Admin | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 | 2:57 μ.μ. | 1 σχόλια

Αναγώστης:

"Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 
8 π.μ. ο ουρανός διαυγέστατος. 
9 π.μ. οι πρώτες άσπρες γραμμές κάνουν την εμφάνισή τους. 
10 π.μ ώρα οι γραμμές έχουν γίνει μακρόστενα σύννεφα που αρχίζουν να απλώνουν και άλλες γραμμές καινούριες εμφανίζονται εκεί που
δεν υπήρχαν σύννεφα. 
13:00 η ώρα ο ουρανός έχει αρχίσει να γίνεται μουντός με μια μυρωδιά άπλετα αποπνικτική, Τα μάτια μου τσούζουν. Ποιος ξέρει τι μίγματα ραντίζουν; Πάντως από ότι φαίνεται θα πάει σίγουρα για βροχή δυνατή και παρατεταμένη. Οι κηπουροί των ουρανών έκαναν δυστυχώς καλά τη δουλειά τους. Πρώτα όργωσαν, μετά έσπειραν και όπως φαίνεται θα ποτίσουν. Εμείς πάντως είμαστε καλοί παρατηρητές και δυστυχώς τίποτα περισσότερο. Πάντως η ατμόσφαιρα απ ότι φαίνεται είναι αρκετά ηλεκτρισμένη. Είδατε η τεχνολογία; Ο λαιμός μου έχει αρχίσει ήδη να βραχνιάζει και μου έρχεται αναγούλα.
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 10 π.μ.
Μια απέραντη μουντάδα. Ο ουρανός με διάσπαρτα σύννεφα. Όπου τυχαίνει να μην έχει σύννεφα είναι θαμπός ο ουρανός. Συγχαρητήρια, τα σύννεφα είναι κατάμαυρα και η βροχή είναι θέμα λίγης ώρας. Κι αφού βρέξει και καθαρίσει ο ουρανός πάλι καινούριες άσπρες γραμμές θα εμφανιστούν. Πάρτε μια ιδέα της καταστάσεως..."

Τρίπολη 10&11-2013











Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Όπως όλα δείχνουν οι Δράκοι παραμένουν σταθερά αμετακίνητοι στην αδιαλλαξία τους και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων οι οποίες μιλούσαν για βελτίωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνουν... ασκήσεις επί χάρτου.


    Τον τόνο των προθέσεων της δρακονιανής αδελφότητας έδωσε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας Jeroen Dijsselbloem ο οποίος απείλησε την Ελλάδα με σκληρότερα αντίποινα στην περίπτωση που δεν υποταχθούν οι Έλληνες πολίτες στη λογική των Μνημονίων που επιβάλλουν οι εξωγήινοι επικυρίαρχοι.


    Το ερώτημα που τείθεται είναι το εξής: από ποιόν παίρνουν εντολές οι ηγέτες της Δύσης και με ποιό δικαίωμα καταφεύγουν στη χρήση υπεροπλικών συστημάτων τύπου HAARP προκειμένου να επιβάλλουν ετσιθελίστικα τις απόψεις τους δίχως να ρωτήσουν κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...