Μόλις καθαρίσει λίγο ο ουρανός... η αλήθεια αποκαλύπτεται!

Admin | Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 | 11:58 μ.μ. | 1 σχόλια

Εάν αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τους αεροψεκασμούς τις τελευταίες μέρες η απάντηση έρχεται από τις παρακάτω φωτογραφίες. Όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει αλλά πραγματοποιούνται με μεγάλη συχνότητα. Κάπου κάπου που καθαρίζει ο ουρανός από τα σύννεφα μπορείτε να διαπιστώσετε το μέγεθος των αεροψεκασμών. Και βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε μπορείτε και να διαπιστώσετε και το
μέγεθος των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ξαφνικά με αύξηση των αεροψεκασμών μάθαμε τις υπερκαταιγίδες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα τους ανεμοστρόβιλουςς κλπ.
Θα επανέρθουμε στο θέμα και στη σχέση των ψεκασμών με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.



Τρίπολη 24-11-2013
























Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ακριβως τα ιδια και στο ξυλοκαστρο στης 25/11/2013,το μεσημερι,μολις ανοιξε λιγο ο καιρος νατα μααας,,πεταγε πιο χαμηλα απτα συννεφα αλλα δεν ηταν αεροσκαφος σαν τα γνωστα μας οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ,αυτο φιλοι μου,το ΕΙΔΑ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ,ηταν καθαρα στρατιωτικου τυπου και συγκεκριμενα η ουρα του πισω ηταν διπλη δλδ,στο τελειωμα της ατρακτου ανοιγαν δυο στηριγματα ενα αριστερα και ενα δεξια και πανω σε αυτα ηταν το τελικο της τμημα.,ολες τις μερες με την βροχη ψεκαζαν καργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...