ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ιονισμός της ατμόσφαιρας πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα;;; [Δορυφορικές φώτο και ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 | 1:38 π.μ. | 5 σχόλια

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν τη χώρα το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς θρηνήσαμε και νεκρούς! Βέβαια οι ευθύνες αποπροσανατολισμού πέφτουν στον τελευταίο τροχό της αμάξης όπως πάντα. Δηλαδή φταίει η τροχαία που δεν έκλεισε το δρόμο, φταίνε αυτοί που μπάζωσαν τα ρέματα κλπ κλπ.
Δε θα διαφωνήσω ότι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης και όλοι αυτοί... Αλλά τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν αυτοί που δημιουργούν αυτά τα
ακραία φαινόμενα πάνω από τη χώρα μας. Και είναι συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί όσοι γνωρίζουν και κάνουν τους ανήξερους. Είναι κρίμα για τους ανθρώπους που πάνε τόσο άδικα.

Παρακαλώ να παρακολουθήσετε με προσοχή το παρακάτω βίντεο.
Προσέξτε τις σχεδόν παράλληλες λωρίδες, σαν καλώδια  που σχηματίζονται πάνω από τη χώρα.
Επίσης προσέξτε πως δεν μετακινούνται όπως μετακινούνται και τα σύννεφα. Παραμένουν στη θέση τους! Αυτή είναι η εικόνα πριν την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων πάνω από τη χώρα μας.


Τώρα δείτε εδώ μια παλαιότερη ανάρτηση μας...  Ακριβώς η ίδια κατάσταση! Πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα η ίδια κατάσταση!

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας (μπορείτε να τη δείτε εδώ) για το πως δημιουργούνται τα ακραία καιρικά φαινόμενα το βίντεο κατέβηκε από το youtube για ευνόητους λόγους.

Δείτε όμως και την εικόνα στις 25-11-2013.  Πριν τις νέες πλημμύρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο!








Κρήτη 26-11-2013



Νοτιοανατολικό Αιγαίο 26-11-2013 


Δείτε και τα αποτελέσματα τώρα...

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ψέριμο






















































Νύχτα τρόμου ξανά για τη Ρόδο - Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι! 

Νύχτα τρόμου ξανά για τη Ρόδο - Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι - `Ποτάμι` το νερό και στην Κάλυμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δρόμος έγινε... ποτάμι στην περιοχή της Ιαλυσού - ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ


"Ποτάμι" το νερό και στην Κάλυμνο
Δρόμος στην Κάλυμνο!

Category: , , , ,

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει μια εξήγηση γι' αυτό τον "ασυνήθιστο" χειμώνα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.


    Κάθε χρόνο οι ελληνικές κυβερνήσεις "φλερτάρουν" με τους Ρώσους σε διάφορα θέματα μείζονος σημασίας όπως π.χ. τα ενεργειακά, τα πυρηνικά του Ιράν και της Βόρειας Κορέας, η πώληση νευραλγικών τομέων της οικονομίας σε ρωσικούς επιχειρηματικούς κολοσσούς και άλλα πολλά.


    Οι γιάνκηδες της "Δύσης" θέλουν πάση θυσία ν' αποτρέψουν τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου που βρίσκονται υπό "μνημονιακή" κατοχή ν' απομακρυνθούν από τη σφαίρα επιρροής τους, γι' αυτό επιστρατεύουν το HAARP προκειμένου να τις συνετίσουν….



    Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά του και είναι πλέον θέμα ωρών οι γιάνκηδες να πατήσουν ένα κουμπί για να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας 12χρονος μαθητής από την αρχαία Ήλιδα του νομού Ηλείας παραλίγο να πληρώσει με βαρύ τίμημα τα καιρικά "καπρίτσια" των yankees όταν ένας κεραυνός τον χτύπησε στο ψαχνό τη στιγμή που άνοιγε την ομπρέλα του για να προφυλαχτεί από τη βροχή με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Το άτυχο παιδί μόλις είχε βγει από το σχολικό λεωφορείο για να πάει στο σπίτι του…


    Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες.


    Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση.



    Είναι προφανές πως ο λόρδος Jacob Rothschild ήθελε να προσθέσει ένα αθώο αγγελούδι στη μακάβρια λίστα των υποψηφίων θυμάτων του και να ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την καταστροφική μανία του HAARP σε 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως κατάφερες να διακρίνεις τα διακριτικά αυτού του chemdrone?


    Εάν ναι τότε πρόκειται καθαρά για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αεροσκάφος σε διατεταγμένη υπηρεσία.


    Εξαιτίας των τεχνητών καιρικών φαινομένων ένα 12χρονο αγγελούδι από την αρχαία Ήλιδα του νομού Ηλείας παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο από πτώση κεραυνού ενώ άνοιγε την ομπρέλα του για να προφυλαχτεί από τη βροχή. Ευτυχώς ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά και είναι καλά στην υγεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστηχως δεν μπορεσα να το δω τοσο καλα,ψεκαζε αναμεσα στα κενα των συννεφων,το χρωμα του ομως ηταν στρατιωτικου τυπου καθαρα,να σαν αυτο περιπου,για το χρωμα μιλαω παντα και οχι για τον τυπο αεροσκαφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε μάλλον πρόκειται για αεροσκάφος της US Army.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...