Το μεγαλείο των αεροψεκασμών στην Αθήνα 29-11-2013

Admin | Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 | 11:44 π.μ. | 4 σχόλια

Δείτε και "απολαύστε εικόνα" την εικόνα του Αττικού ουρανού. Επίσης παρατηρείστε τους 2 διαφορετικούς τύπους - στάδια στο ίδιο κομμάτι του ουρανού.














Αθήνα 29-11-2013














Αεροψεκασμοί ανάμεσα στα σύννεφα 23-11-2013







Category: ,

4 σχόλια:

  1. Έχω βρει χλωρέλλα σε μορφή σκόνης σε κεντρικό μαγαζί με βότανα στην Καλλιθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Χίο αυτά που ακούστηκαν στην
    εκπομπή από τους προσκεκλημένους σας είναι τελείως αντιεπιστημονικά . Τα διατυπώνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση
    με την αεροπορία και επαναλαμβάνουν πάντα
    τις ίδιες ανοησίες . Δυστυχώς στις εκπομπές
    αυτές δεν υπάρχουν στην απέναντι καρέκλα έμπειροι αεροπόροι, οι κάποιοι άλλοι με
    σχετική αεροπορική ειδικότητα για να εξηγήσουν στους τηλεθεατές, ότι αυτές οι λευκές γραμμές που βλέπουν στον ουρανό είναι ένα απλό μετεωρολογικό φαινόμενο . Δυστυχώς και εσείς και ο Τράγκας τους αφήσατε να διατυπώνουν τις ψευτοθεωρίες τους και να τρομοκρατούν τον κόσμο με ανύπαρκτες συνωμοσίες . Όσοι έχουν επαγγελματική
    σχέση με την αεροπορία τους ακούνε και γελάνε,ή μάλλον τους προκαλεί μεγάλη
    λύπη η άγνοια και η αφέλεια των συνανθρώπων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς που δηλώνετε μετεωρολόγος, αφού μας πείσετε γι αυτό πρώτα, θα μπορούσατε επώνυμα, όπως κάνουν κι αυτοί, να διατυπώσετε τις απόψεις σας. Κι επειδή η ανησυχία του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, υπάρχουν τρόποι η κυβέρνηση να καθησυχάσει τον κόσμο. Κι όταν λέμε τρόποι, επιστημονικά να διαψεύσει αυτές τις θεωρίες. Αντ' αυτού περιορίζεται σε αόριστες θεωρητικές απαντήσεις και με εκπομπές όπως του Θεοδωράκη προσπαθεί να γελοιοποιήσει το θέμα. Βέβαια δε σας είδα να σχολιάζετε αυτή την εκπομπή όπου έβαλαν τον αθλητικογράφο να χλευάζει το θέμα. Ίσως και να θεωρείτε πιο σωστή την προσέγγιση του στο θέμα όπως και του "συναδέλφου" σας του κου Αρνιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΙΜΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ-ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΟΞΙΝΕΣ

    http://greece-clay.blogspot.gr/p/blog-page_5844.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...