Αεροψεκασμοί σήμερα πάνω από τη Ρόδο 29-11-2013

Admin | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 | 5:39 μ.μ. | 1 σχόλια

Το παγκόσμιο φαινόμενο των αεροψεκασμών είναι ένα θέμα που πολλές φορές έχει διχάσει την κοινωνία, τους επιστήμονες και τις κυβερνήσεις. Ενώ κάποιοι  αποκαλούν «ψεκασμένους» όσους πιστεύουν στη θεωρία των αεροψεκασμών , των γνωστών « Chemtrails», την ίδια στιγμή υπάρχουν μαρτυρίες πιλότων και
επιστημόνων ότι πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί.
Το κίνημα των αεροψεκασμών πέρα απ” το ότι για κάποιους αποτελεί έναν καλοστημένο μύθο, περιλαμβάνει δηλώσεις και συνεντεύξεις των μεγαλύτερων επιστημόνων, διαδηλώσεις, συμπόσια για τα βαρέα μέταλλα που ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα και τις επιπτώσεις τους.
Σήμερα το πρωί πάνω από τη Ρόδο επαγγελματικός φακός αναγνώστη του rodosreport  αποτύπωσε  αεροψεκασμούς;; Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Κάτοικοι που βρίσκονταν εκείνη των στιγμή τριγύρω ανέφεραν με επιχειρήματα απλής λογικής ότι αυτά δεν είναι ίχνη αεροπλάνου. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση.
Ωστόσο καμία κυβέρνηση δεν έχει αποδεχθεί ποτέ ότι πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί στην Ελλάδα.  Σε αυτό έρχεται να συμφωνήσει  και το Γενικό  Επιτελείο Αεροπορίας με σχετική ανακοίνωση που είχε βγάλει παλαιότερα και μεταξύ άλλων ανέφερε :
  •    Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
  •         Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.»
Φαίνεται όμως πως η κοινωνία και η επιστήμη δεν αποδέχεται τα όσα λένε και το φαινόμενο των αεροψεκασμών έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, με επιχειρήματα και ερωτήματα που η πολιτείες δεν μπορούν να απαντήσουν.



 Ερώτηση προς τους κατοίκους του νησιού : 
Πριν τα τραγικά γεγονότα με τους 4 νεκρούς τι κατάσταση επικρατούσε στον ουρανό;

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...