Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013. Τι περιγράφουν οι αναγνώστες! (UPDATED)

Admin | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 | 5:34 μ.μ. | 5 σχόλια

Άλλη μια μέρα αεροψεκασμών η σημερινή.
Αυτό που επισημαίνουν οι αναγνώστες τον τελευταίο καιρό είναι πως οι πτήσεις γίνονται χαμηλά. Άρα το ότι οι ουρές δημιουργούνται στα μεγάλα ύψη 30-32.000 πόδια δεν ισχύουν πλέον καθότι σε πολλές φωτογραφίες έχουμε δει αεροψεκασμούς και κάτω από τα σύννεφα!
Αυτό σημαίνει ότι οι ουρές που βλέπουμε σε τόσο χαμηλά ύψη είναι ουρές από αεροψεκασμούς!








Άρτα 18-11-2013

"Σήμερα μετά από πολλές ημέρες εμφανίστηκαν ξανά οι γνωστές γραμμές στην Άρτα αλλά μόνο από 3 αεροπλάνα τα οποία σύμφωνα με το flightradar έρχονταν από Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Τα υπόλοιπα αεροσκάφη δεν άφηναν ίχνος πίσω τους πέρα από το φυσιολογικό."





Αγρίνιο 18-11-2013

"Το αποτέλεσμα των αεροψεκασμών στο Αγρίνιο 18/11/2013.
Στις 8:00 το πρωί ήταν καταγάλανος ο ουρανός. Μέτα ξεσκίστηκαν στο ψέκασμα.
Πέταγαν χαμηλά και έριχναν τόνους.. 

Η Ε.Μ.Υ. ;; 
Έλεγε από χθες συννεφιές και τώρα λέει όλη η εβδομάδα καταιγίδες.. Δεν ψεκάζουν για το καιρό, δικαιολογία είναι... ψεκάζουν για να σπάσουν το ηθικό των ανθρώπων..μαζί με τα φάρμακα που ρίχνουν,  η έλλειψη του ήλιου δημιουργεί βαριά ψυχή.. Ένας πιλότος ήρωας να καταρρίψει ένα με 2 ριπές του πολυβόλου δεν υπάρχει;;;
Φτιάχνουν τον κόσμο για τα μέτρα τους.. δεν αντέχουν χαρά και ήλιο γιατί δεν είναι άνθρωποι. είναι σατανάδες, ερπετά, όπως θέλεις πες τους αλλά άνθρωποι δεν είναι!
"





Απλές αναφορές αναγνωστών

Αθήνα 18-11-2013

"Εδώ και κάποιες ώρες ψεκάζουν ασταμάτητα, πολύ και χαμηλά στα Β. προάστεια (κάθετα στη Μεσογείων ).

Κρίμα που δεν έχω φωτογραφική...

Αυτή τη φορά δεν έχουν σταματήσει καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες....."

Πάτρα 18-11-2013

"Το πρωί η μέρα ξεκίνησε με έναν καταγάλανο ουρανό. Σαν αυτόν της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή). Μέσα σε λίγες ώρες ο ουρανός σκοτείνιασε αφού καλύφθηκε με τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από τα αεροπλάνα που πετούσαν. Εξάλλου είδα πεντακάθαρα αεροπλάνα που άφηναν ίχνη και άλλα που την ίδια χρονική στιγμή άφηναν μια μικρή ουρά που χανόταν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι καιρικές συνθήκες από χτες μέχρι σήμερα δεν άλλαξαν.  Είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν και δεν κάνει κανείς τίποτα..."


Category: ,

5 σχόλια:

  1. και στο ξυλοκαστρο τα ιδια ακριβως,απο το πρωι χαμος στο ψεκασμα,παλι στο ιδιο εργο θεατες,και στο τελος τι θα γινει?αν δεν κανουμε κατι?θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19/11/2013,ωρα 00.45πμ,γραφωντας σας,καποιες απ'τις παρατηρησεις μου,απο το ξυλοκαστρο.Τα τελευταια 3-4 χρονια που αρχισαν και οι σαρωτικοι αεροψεκασμοι,στην περιοχη μας πριν ολα αυτα, γινοσαν συνεχως πτησεις μαχητικων αεροσκαφων,κανοντας ασκησεις,σας λεω σχεδον καθε μερα,και σε χαμηλα υψη,οταν ηρθαν ολα αυτα τα περι κρισης και μνημονιων,τα μαχητικα τελος λογο κοστους,τα τελευταια 2 χρονια ειδικα τιποτα σας λεΩ,ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ,και φυσικα την θεση τους ποιοι την πηραν???ολοι το καταλαβατε πιστευω,,ολα ειναι αλυσιδα κακων μαντατων,δεν θελει μυαλο,απλως λιγη κοινη λογικη,αλλα και παλι δυστηχως αν δεν πουν κατι τα μ.μ.εξαπατησεις,ουδεις τα πιστευει ολα αυτα,αλλα αν τα πει το μεγκα ρουφιανεν ολοι ξαφνικα θα το λενε στα καφενεια...ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προβλέψεις της ΕΜΥ δεν έπεσαν έξω, όλα έγιναν κατόπιν παραγγελίας της NSA!

    Με το που βγήκε το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης ακραίων καιρικών φαινομένων στον άερα τα νεοταξικά chemdrones έπιασαν αμέσως δουλειά!

    Τυχαίο; Καθόλου!

    Όσο η "συγκυβέρνηση" αρνείται να συναινέσει στο νέο Μνημόνιο της τρόικα και φλερτάρει διαρκώς με τους Ρώσους στη καυτή πατάτα της πώλησης του ΟΣΕ και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας σε ρωσικά consortiums χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των "δανειστών" τόσο θα αυξάνονται οι απειλές και οι εκβιασμοί της δρακονιανής οικουμένης εναντίον της Ελλάδος.

    Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί η NSA παραγγέλνει στις κατά τόπους ΕΜΥ κακοκαιρία à la carte κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της οικουμένης!




    Οι πιο δύσκολες ημέρες θα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε και αναμένεται κορύφωση των δρακονιανών απειλών με δύο νέες καιρικές βόμβες μεγάλης ισχύος που θα σαρώσουν τη χώρα με βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πολλά Beauforts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.zoomblog.org/2013/11/blog-post_2787.html#ixzz2khn6xE6a
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σαυρήτες μπορεί να κόπτονται για το καλό της ανθρωπότητας, δυστυχώς άλλες είναι οι προθέσεις τους: η εξάλειψη κάθε ίχνους ζωής και το τέλος της κοσμογονίας είναι ο πραγματικός τους σκοπός.


    Αυτοί δεν είναι άνθρωποι αλλά εξωγήινα τέρατα με κτηνώδη ένστικτο και απύθμενο μίσος για τους ανθρώπους, τα φυτά και τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...