Κίνδυνος στις ΗΠΑ - Βαρομετρικό χαμηλό απειλεί 53 εκατ. ανθρώπους!

Admin | Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 | 11:29 μ.μ. | 1 σχόλια

Ήδη αναφέρθηκε τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος και υπάρχει πιθανότητα για σφοδρές καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους σε 10 πολιτείες. Ένα ταχύτατα κινούμενο βαρομετρικό χαμηλό απειλεί 53 εκατομμύρια ανθρώπους στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, όπου
αναφέρθηκε τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος και υπάρχει πιθανότητα για σφοδρές καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους σε 10 πολιτείες, δήλωσαν αξιωματούχοι της αμερικανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας.
«Προφανώς έχουμε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση στα χέρια μας και μόλις τώρα ξεκινάει», δήλωσε η Λόρα Φουρτζιόνι, υποδιευθύντρια της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, σε δημοσιογράφους.

Ένας μεγάλος σίφωνας αναφέρθηκε σήμερα στην πόλη Πιόρια του Ιλινόις.


Category:

1 σχόλιο:

  1. Η κ. Furgioni δεν είπε κουβεντούλα για την ταμπακιέρα, φοβούμενη τυχόν αντίποινα από τους σαυρήτες.


    Φυσικά ήξερε πως η εξωγήινη ελίτ που κουμαντάρει την Αμερική θα προκαλούσε εσκεμμένα αυτό το επικίνδυνο βαρομετρικό χαμηλό χρησιμοποιώντας τεχνητά μέσα, αλλά δεν τόλμησε να βγάλει τα άπλυτα των "δράκων" στη φόρα εξαιτίας της προληπτικής λογοκρισίας που έχει επιβληθεί στον κλάδο!


    Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την μετεωρολογία και τη σεισμολογία γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτών των επιστημών σε εποχές κρίσης όπως αυτή που ζούμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...