Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής. Ένας στους τρεις Έλληνες απαντά ότι γίνονται αεροψεκασμοί!

Admin | Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 | 6:34 μ.μ. | 1 σχόλια

Ένας στους τρεις Έλληνες ασπάζεται τη θεωρία των chemtrails (ή με άλλα λόγια πιστεύει πως “μας ψεκάζουν”), σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της Metron Analysis που δημοσιεύει το “Έθνος της Κυριακής”.

Αναλυτικότερα, στη σχετική ερώτηση το
33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Από το σύνολο (33,3%) αυτών που συμφωνούν με την ύπαρξη των chemtrails, το 10,9% δηλώνει ότι ψηφίζει σήμερα ΝΔ και το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όμως, δηλαδή το 28,4% αυτών, παίρνουν τη θέση “άκυρο/λευκό/κανένα”, ενώ ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με 6,1%, καθώς και το 15,3% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Οι γυναίκες περισσότερο, και ιδιαίτερα στις ηλικίες από 18-24 ετών, έχουν αυτήν την ανησυχία σε μεγαλύτερο βαθμό, ενώ οι αγρότες με τους εργαζόμενους πιστεύουν πολύ στο παράδοξο φαινόμενο της “λευκής ουράς”.




Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και ειδική ομάδα δράσης, που θεωρεί ότι με τη ρίψη των chemtrails συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας. Οι διαδηλώσεις τους και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση το Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως “καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος”.

Εμείς θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τουλάχιστον οι "γραφικοί" όλο και αυξάνονται και είναι κάτι το παρήγορο. Απ' ότι φαίνεται όλο και πιο πολλοί κοιτάζουν πλέον τον ουρανό.

Στοιχεία Δημοσκόπησης
  • Θέμα:Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας.
  • Χρόνος διεξαγωγής:Η έρευνα πεδίου διεξήχθη από 17-19/09/2013.
  • Τύπος έρευνας:Ποσοτική έρευνα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου (χρήση CATI).
  • Περιοχή έρευνας:Η περιοχή έρευνας ήταν το σύνολο της χώρας.
  • Μέγεθος δείγματος: Το μέγεθος του δείγματος ανέρχεται σε 1.106 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.
  • Μέθοδος δειγματοληψίας:Για την επιλογή του δείγματος χρησιμοποιήθηκε απλή τυχαία δειγματοληψία από το αρχείο τηλεφωνικών αριθμών του ΟΤΕ.
  • Σταθμίσεις:Το δείγμα σταθμίσθηκε εκ των υστέρων ως προς το φύλο, την ηλικία, την αστικότητα και την ψήφο στις Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012.
  • Προσωπικό field / Έλεγχοι:Εργάστηκαν 3 επόπτες και 47 ερευνητές. Το 18% των συνεντεύξεων ελέχθησαν με τη μέθοδο της συνακρόασης και το 100% ηλεκτρονικά.
  • Παρατηρήσεις:Στους πίνακες που ακολουθούν, όπου οι βάσεις είναι μικρότερες των 60 ερωτηθέντων, τα στοιχεία είναι τελείως ενδεικτικά.

Ολόκληρη τη δημοσκόπηση μπορείτε να τη δείτε εδώ

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα μία ψεύτικη δημοσκόπηση. Είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που γνωρίζουν πλέον πως μας ψεκάζουν με διάφορα (και σίγουρα όχι αθώα).

    Μόνοι τους τα δημοσιεύουν, μόνοι τους χαίρονται με τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...