Αεροψεκασμοί στην Αθήνα 9-5-2014

Admin | Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 | 7:45 μ.μ. | 6 σχόλια

Εντυπωσιακές οι ουρές πάνω από την πρωτεύουσα.. 
Άραγε πόσοι τις παρατηρούν;;;













Αθήνα 9-5-2014











Category: ,

6 σχόλια:

  1. πως θα γινει να γινουν μετρησεις στην ατμοσφαιρα μετα απο μια μερα ολοημερων αεροψεκασμων...σε ποιον πρεπει να απευθυνθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον κο Νίκο Κατσαρό υπάρχει η μέθοδος και το κόστος της είναι περίπου στις 20.000 ευρώ. Κόστος πολύ μικρό σχετικά με τις υπόλοιπες κρατικές δαπάνες. Ανάλυση που θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει και να διαψεύσει όλους εμάς τους "ψεκασμένους". Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι παρόμοια μέτρηση έχει γίνει στην Κύπρο με παρουσία ανεξάρτητων φορέων αλλά εδώ και σχεδόν 2 χρόνια "επεξεργάζονται" τα αποτελέσματα...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 09/05/2014 συνεχης αεροψεκασμοι πανω απο το ξυλοκαστρο και σημερα ,ο πρωινος βαθυγαλαζος ουρανος μεσα σε μερικες ωρες εγινε ο κλασσικος ασπροαρρωστος ουρανος των ψεκασμων...αλλη μια μερα με αρρωστιες πανω απο τα κεφαλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10/05/14 και ωρα 00.50πμ ακομα και μεσα στην νυχτα οι αλητες μας ψεκαζουν καθομαι εξω και τους βλεπω να μας ψεκαζουν νυχτιατικα να μας εχουν ψωφιους μεχρι της βρωμοεκλογες τους,οι περισσοτεροι στο ξυλοκαστρο ειναι με ιωσεις αρρωστοι,,τον μαιο μηνα που ακουστικε αυτο,,αλλα ακομα τα ζωα κοιμουνται και δεν βλεπουν περα απο την μυτογκα τους,και τα τσοντοκαναλα της υπνωσεις και θλιβωμαι και αγριευω οταν βλεπω τοση κουτια σε εναν τοπο...ουτε ο θεος πλεον θα μας σωσει απο δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας θέλουν ΟΛΟΥΣ νεκρούς, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.


    Ο Χένρι Κίσσινγκερ - δεξί χέρι του λόρδου Ρότσιλντ - ήταν προφητικός και κυνικά αμετανόητος όσον αφορά τα προγράμματα διάσωσης: σε κάθε δανειακή σύμβαση (μνημόνιο) που υπογράφουν οι κυβερνήσεις με την τρόικα υπάρχει παράγραφος που αναφέρει ρητά τους όρους της Δρακονιανής Αδελφότητας για τη χορήγηση αυτών των δανείων.

    Το ξεκλήρισμα ενός ολόκληρου λαού είναι ένας άπ' αυτούς.



    Οικονομική κατοχή και ψυχολογική/ιδεολογική τρομοκρατία χωρίς καιρικό και τεκτονικό πόλεμο δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΙΜ ! ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...