Παρέμβαση της Greenpeace και αναβολή αγώνα Champions League λόγω... Αρκτικής! Για γεωμηχανική και chemtrails... ούτε λόγος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013 | 12:49 μ.μ. | 0 σχόλια

Κι ενώ ο αγώνας της Βασιλείας με τη Σάλκε για το Champions League (0-1) βρισκόταν στα πρώτα λεπτά, άρχισαν να έρχονται ουρανοκατέβατοι κάποιοι άνθρωποι ξεδιπλώνοντας ένα τεράστιο πανό.
Επρόκειτο για μέλη της Greenpeace, που διαμαρτύρονταν για τις δραστηριότητες της Gazprom, χορηγού εταιρείας της γερμανικής ομάδας.

«Μην κάνετε φάουλ στην Αρκτική», ανέφερε το μήνυμα για την άντληση πετρελαίου στην περιοχή, ενώ ο αριθμός 30 αναφέρεται στα μέλη της οργάνωσης που τέθηκαν υπό κράτηση μετά την απόπειρα δύο ατόμων να σαμποτάρουν την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου του ρωσικού κολοσσού.

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, μέχρι να αποχωρήσουν οι ακτιβιστές, αφού όμως είχαν στείλει το μήνυμά τους.

Καλές είναι τέτοιες ενέργειες... αλλά δεν υπάρχουν μόνο οι φάλαινες, οι πολικές αρκούδες και τα πετρέλαια στον πλανήτη. Υπάρχουν και οι άνθρωποι. Καιρός να ασχοληθείτε και με αυτούς!


Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...