Νέες φώτο από τους σφοδρούς αεροψεκασμούς στις 26-9-2013! Επιστολή αναγνώστη.

Admin | Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 | 3:35 μ.μ. | 2 σχόλια

"Είμαι κι εγώ ένας παραπονούμενος με την υπόθεση των ψεκασμών και σας αναφέρω ότι Πέμπτη 26/9/2013 ώρα 7:20 το πρωί ο ουρανός καταγάλανος διαυγέστατος, 8:00 η ώρα οι πρώτες λευκές γραμμές από αεροπλάνα που πετούν στη στρατόσφαιρα, γραμμές από διάφορες διευθύνσεις διάσπαρτες και παράλληλες. Στις 10:00 η ώρα οι γραμμές ήταν πολλές, ατελείωτες σε
χιλιόμετρα έχουν αρχίσει να φαρδαίνουν και να μετατρέπονται σε μακρόστενα σύννεφα. Συγχρόνως εμφανίζονται καινούριες γραμμές που φανερώνουν πως κάποιοι λυσσαλέα ψεκάζουν στον ουρανό με μεγάλη ένταση σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων έτσι ώστε να καλυφθεί όλος ο ουρανός από τις γραμμές. Πρέπει να  ήταν συγχρόνως 5-6 αεροπλάνα. Στις 2 το μεσημέρι η ατμόσφαιρα και όλος ο ουρανός μία μουντή κατάσταση κίτρινου γκρι χρώματος με μια διάχυτη μυρωδιά. Καταλαβαίνω ότι με την πρώτη βροχή το νερό που θα πιω, τα λαχανικά που θα φάω θα είναι όλα γεμάτα χημικά. Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει κάποια στιγμή γιατί από ότι έχω παρατηρήσει γίνεται το ίδιο πράγμα κάθε 2 ή 3 ημέρες επαναλαμβανόμενα στην ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα. Πρέπει κάποια στιγμή αυτοί οι απρόσκλητοι επισκέπτες να σταματήσουν αυτό το πρόγραμμα που έχουν. Κάθε μέρα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στον ουρανό για να ξέρουμε τι γίνεται. Εχθές 30/9/2013 το πρωί αραιά αραιά άρχισαν πάλι οι ψεκασμοί μέχρι νωρίς το απόγευμα. Ο ουρανός είχε χρωματιστεί με ένα γκρι κίτρινο μελαγχολικό χρώμα και το βράδυ αργά έπεσε πολύ βροχή κατεβάζοντας όλα τα δηλητήρια κάτω στη γη.
Πρέπει να ενημερώνετε και ο κόσμος για να δούμε όλοι μαζί τι μπορούμε να κάνουμε. 
Επισυνάπτω φωτογραφίες ως ντοκουμέντα όλων όσων ισχυρίζομαι..."


























Category: ,

2 σχόλια:

  1. δεν ειναι απροσλητοι επισκεπτες... καθε αλλο!!!!!
    η γεωμηχανικη υποτιθεται για το φαινομενο του θερμοκηπιου ειναι μερος της συνθηκης του ΚΙΟΤΟ περι κλιματικης αλλαγης .
    Εχει υπογραφει και απο Ελληνικες κυβερνησεις και θα ξαναυπογραφει για την συνεχεια της εφαρμογης της στην Ελλαδα!
    το αρμοδιο υπουργειο πληρωνει απιστευτα κονδυλια για το προγραμμα αυτο!
    ΜΠορει κανεις να το υποψιαστει και απο την απιστευτη προπαγανδα στην ιστιοσελιδα του!
    οποιος υποστηριζει οτι προκειται για ουρες απο κινητηρες αεροπλανων εκτος απο επικινδυνος ειναι και ασχετος ισως και να εξυπηρετει εσκεμενα ξενα συμφεροντα!
    καποιους τους συμφερει να θεωρειται μια ψευτικη συνομοσια και κανουν προπαγανδα!
    το ιδιο γινεται και με τους τηλεοπτικους σταθμους! ελαχιστοι εχουν δει σοβαρα την γεννοκτονια αλλα ολη μερα με την χρυση αυγη για να ξεχνιομαστε!
    ο εφευρετης της βομβας του υδρογονου EDWARD TELLER ειναι και ο εφευρετης των αεροψεκασμων!

    υποστηριξε οτι ψεκαζοντας την ατμοσφαιρα με αλουμινιο και αλλες ουσιες οπως βαριο ουρανιο οι ακτινες του ηλιου αντανακλωνται προσ την ιονοσφαιρα.
    επισης η ατμοσφαιρα γινεται πιο αγωγιμη για την σωστη λειτουργια των δορυφορων αλλα και του HAARP.

    απεκρυψε ομως τις συνεπειες απο τα απιστευτα δηλητηρια στον ανθρωπινο οργανισμο!
    παθησεις του κεντρικου νευρικου συστηματος σχετιζονται με αυτο.
    αλτσχαιμερ σλυρηνση κατα πλακας κανουν θραυση!
    επισης ασθμα αλλα αναπνευστικα προβληματα αλλα και καρκινος.
    οι ουσιες αυτες βρισκονται στο ποσιμο νερο αλλα και στην τροφη!
    οι αεροψεκασμοι με chemtrails διδασκονται επισημα σε πιλοτους του ΝΑΤΟ σε ολο τον κοσμο! δεν αποκαλυπτονται για να μην δημιουργηθει ταραχη αλλα αποδιδονται σε ηλιθιες δικαιολογιες!
    επισης εχει αποδειχτει οτι ελεγχοντας τον καιρο μπορει ταυτοχρονα οι αεροψεκασμοι να εχουν σε καταστολη τους πολιτες σε περιοδους κρισεων για το ξεσπασμα κοινωνικων αναταραχων!
    τα αεροπλανα αυτα του ΝΑΤΟ ειναι ειδικα διαμορφωμενα δεν εχουν διακριτικα και πετουν αφου ενημερωσουν τους αρμοδιους οργανισμους!
    δεν πετουν με το ετσι θελω!
    οι πιλοτοι δεν ειναι απααιτητα Ελληνες .
    προσφατα υποστηριξαν αρμοδιοι επιστημονες σε συνεδρια οτι οι χημικοι αεροψεκασμοι ενισχυουν το φαινομενο του θερμοκηπιου και οχι την καταστολη του.
    το θεμα ειναι οτι δυστηχως οι πολιτες δεν μπορουν να κανουν τιποτα για αυτο!
    ειναι θεμα πολιτικων! και μην περιμενετε η κυβερνηση ειδικα στην παρουσα φαση να πει οχι! γιατι προτιμα ζομπι και οχι ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας.
    Επειδή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα το κάνουμε ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...