Στόχος των αεροψεκασμών: η μείωση του πληθυσμού, η ελάττωση της γεωργικής παραγωγής, οι λιμοί και ο έλεγχος του πληθυσμού!

Admin | Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 | 6:43 μ.μ. | 0 σχόλια

 ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΡΑΝΤΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΟΙ ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! 

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ! 



Ένα μήνα μετά τις 26 Σεπτεμβρίου, επαναλήφθηκε σήμερα το μπαράζ των αεροψεκασμών πάνω από την Αττική. Δεκάδες αεροπλάνα κυριολεκτικά "κέντησαν" τον ουρανό από το πρωί, δημιουργώντας τεχνητά νέφη, γεμάτα βάριο, αλουμίνιο και άλλες θανατηφόρες ουσίες.
Ήδη, πολλοί ήταν εκείνοι που παραπονούνταν για τσούξιμο στα μάτια ή ακόμη αναγούλα με τάση για εμετό ή ατονία-αδυναμία. 



Ο συνεχής βομβαρδισμός της Αττικής και όχι μόνον, με αεροψεκασμούς, οι οποίοι πλέον γίνονται αντιληπτοί και από τους δύσπιστους, αν μη τι άλλο στοχεύει στην κατάρρευση της υγείας και το ξεπάστρεμα του πληθυσμού.
Έρευνα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο του Ίωνα Μάγγου, αναφέρει συνταρακτικά στοιχεία για το σχέδιο των αεροψεκασμών, για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς και γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν -διαχρονικά- την πάπια.  




Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιχείρηση των αεροψεκασμών διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, γι' αυτό όλες οι κυβερνήσεις κάνουν την πάπια και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. 
Πού στοχεύουν λοιπόν οι βομβαρδισμοί των αεροψεκασμών;



Κατάρρευση της Υγείας: 
Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι τίποτε μια και ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα - ποδόσφαιρο - πολιτική - πολέμους ή καλοπέραση - και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ' το δέντρο. 

Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας, έστω και ασήμαντη, είναι συνήθως θανάσιμη.


ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΙΜΟΥ:
Η ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει και την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. 
Αυτό έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση.  

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΣΜΩΝ: 

 Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα... μαγικά τους. Έτσι, ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα (βλέπε σεισμός-τσουνάμι Ιαπωνίας).

Πηγή

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...