Αναγνώστης: Οι καιρικές συνέπειες είναι μάλλον δεύτερος σκοπός… Εξελίσσεται φανερά ο πόλεμος του κακού! Αγρίνιο 30-10-2013

Admin | Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 | 4:13 μ.μ. | 1 σχόλια

Δεύτερη μέρα και πέτυχαν τον σκοπό τους.. Γκρι καπελάκι σε όλη την πόλη του Αγρινίου.
Ρωτώ τους γνωστούς μου την γνώμη τους και με κοιτούν με απορία.. Τι λέει αυτός, αυτά δεν γίνονται!
Είναι σύννεφα γιατί θα βρέξει (το είπε το δελτίο καιρού.. Λες και είναι το μαντείο των Δελφών).. Έχει υγρασία..και οι πιο ψαγμένοι..μα αυτά είναι καυσαέρια αεροσκαφών!
Τελικά βρε παιδιά είμαστε τόσο βλάκες ή
αυτά που μας ταΐζουν και μας ψεκάζουν τόσα χρονιά έπιασαν τόπο και ο πληθυσμός μεταλλάχθηκε και έπεσε σε χάος;

Αναλόγια ατόμων που παρατηρούν το φαινόμενο εδώ, 3 με 4 άτομα στα 100.

Τελικά το χρέος της ανατροπής όποτε και αν γίνει θα είναι στα χέρια μιας χούφτας ανθρώπων...
Ψεκασμένο Αγρίνιο 30/10/2013 με τις υγείες μας, μας προστατεύουν και από την ηλίαση!
Όλη η Ελλάδα σήμερα είναι με χημικό καπελάκι… Πιστεύω ότι το φαινόμενο έχει σαν πρώτο σκοπό την ψυχική κατάπτωση του ανθρώπου και φυσικά μετά την σωματική… Παρατηρώ την συμπεριφορά των ανθρώπων μετά τους ψεκασμούς και βλέπω ότι γίνονται νευρικοί, κόβουν τις βόλτες γιατί έχει συννεφιά και ξεχνάνε τον ειρμό των σκέψεων τους.
Οι καιρικές συνέπειες είναι μάλλον δεύτερος σκοπός… Μας το πετάνε στα μούτρα και κανένας δεν μιλάει… Εξελίσσεται φανερά ο πόλεμος του κακού!
Έχουν δίκιο οι Άγιοι μας σε όλα.. ότι είπαν είναι αξίωμα.. Ευχαριστώ όλους εσάς στην ιστοσελίδα που πολεμάτε.. φαντάσματα για κάποιους! 
Είμαστε πολλοί αλλά σκορπιοί, που θα πάει όμως θα ενωθούμε!





Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Δέν πιστεύω οτι στόχος τους είναι οι καιρικές συνθήκες στην Αθήνα δυο μέρες συνέχεια ψεκάζανε αλλά ο ουρανός και σήμερα ήταν όλη μέρα καταγάλανος χωρίς κανένα σύννεφο κάτι άλλο έχουν σκοπό να κάνουν που έχει σχέση με την ανθρώπινη νοημοσύνη να το τονίσετε αυτό μήν κολλάτε μονάχα στο ανύπαρκτο κρύψιμο του ήλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...