Οι Ρώσοι τελικά είναι οι πρώτοι που ζητούν να αρχίσουν επίσημα οι ψεκασμοί!

Admin | Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 | 7:48 μ.μ. | 0 σχόλια


Στη συνάντηση των επιστημόνων για το κλίμα που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στον ΟΗΕ, η Ρωσία θα πιέσει να περιληφθεί η υποστήριξη για τις αμφιλεγόμενες μεθόδους της Γεωμηχανικής.

Τα στοιχεία φέρνει στο φως η Guardian και δεν είναι για μας έκπληξη, γιατί περιμέναμε ότι μετά από την τόση χειραγώγηση του κλίματος για να αποδείξουν ότι υπάρχει κλιματικό πρόβλημα, θα ερχόταν σύντομα και η στιγμή να προτείνουν τη 'λύση΄στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν - τις μεθόδους 'θεραπείας' του, την Γεωμηχανική. Η έκπληξη είναι ότι η πρόταση έρχεται εκ στόματος Ρωσίας! Αλλά και πάλι... δεν θα 'πρεπε, αφού το έχουμε πει, όλοι στο ίδιο κόλπο είναι...

Καθώς οι επιστήμονες του κλίματος ετοιμάζονται να συγκεντρωθούν για την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος ( IPCC ) στη Στοκχόλμη για να παρουσιάουν την πιο έγκυρη θέση της κλιματικής επιστήμης έως σήμερα, αυτό που προκύπτει είναι η ρωσική κυβέρνηση να ζητά το 'χακάρισμα' του πλανήτη να συμπεριληφθεί στην έκθεση, κάτι που η IPCC δεν έχει κάνει μέχρι τώρα, να συμπεριλάβει στην ατζέντα της την Γεωμηχανική.

Τα έγγραφα που εξέτασε η Guardian δείχνουν ότι η Ρωσία ζητά ένα συμπέρασμα της έκθεσης να λέει ότι μια "πιθανή λύση αυτού" [ του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής ] μπορεί να βρεθεί στη χρήση των μεθόδων Γεωμηχανικής για τη σταθεροποίηση του σημερινού κλίματος . Η Ρωσία τόνισε επίσης ότι οι επιστήμονες της αναπτύσσουν τεχνολογίες Γεωμηχανικής .*

Η Γεωμηχανική έχει ως στόχο να δροσίσει τη Γη -λένε- με μεθόδους που περιλαμβάνουν ψεκασμούς με αερολύματα θειικού άλατος στη στρατόσφαιρα που θα αντανακλά το φως του ήλιου , ή λίπανση των ωκεανών με σίδηρο για να δημιουργήσουν άνθρακα σύλληψη φυκών.

Τέτοιες ιδέες μέχρι τώρα έπεφταν στο τραπέζι από δυτικούς επιστήμονες και τις κυβερνήσεις, ως ένα σχέδιο Β για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αλλά οι τεχνικές έχουν επικριθεί ως ένας τρόπος οι βιομηχανικές χώρες να αποφύγουν τις δεσμεύσεις τους για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
Σύμφωνα με την Guardian o Ρώσος επιστήμονας Yuri Izrael, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε IPCC ομάδες εμπειρογνωμόνων Γεωμηχανική και ήταν σύμβουλος του πρώην Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ήδη διεξάγει ένα πείραμα το 2009, με ψεκασμούς σωματιδίων από ένα ελικόπτερο για να εκτιμηθεί πόσο μπορεί να αποκλειστεί το φως του ήλιου. Όμως κάτι ανάλογο που πήγε να γίνει στην Βρετανία δοκιμαστικά αποτράπηκε μετά από δημόσια κατακραυγή .

Το άρθρο της Guardian συνεχίζει με αναφορές στην παραβίαση του μορατόριουμ των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τα έργα Γεωμηχανικής - 'Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα το 2010', τις αντιδράσεις των οργανώσεων σχετικά με την εφαρμογή αυτών των μεθόδων, το ρόλο του IPCC (χρηματοδότης ο Ρόκφέλερ) που κυριαρχείται από τις χώρες των ΗΠΑ , του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά -υποστηρικτές της Γεωμηχανικής που ζήτησαν δημόσια χρηματοδότηση για μεγάλης κλίμακας πειράματα ή που έχουν συνάψει εμπορικές πατέντες για τεχνολογίες Γεωμηχανικής, όπως ο David Keith του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ με μια ιδιωτική εταιρεία Γεωμηχανικής έχει προγραμματίσει δοκιμές στο Νέο Μεξικό και πολλά άλλες αντιδράσεις κι απόψεις και σχολιασμούς. Το μόνο που δεν αναφέρει είναι ότι οι ψεκασμοί ΗΔΗ γίνονται παγκοσμίως....

Και το άλλο που φυσικά δεν αναφέρει το άρθρο, είναι ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί ΔΕΝ γίνονται ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση για να σώσουν το κλίμα, αντιθέτως το διαλύουν χειρότερα και σκόπιμα. 
Το έχουμε γράψει άπειρες φορές: Οι χημικοί αεροψεκασμοί ξεκίνησαν (*) πρώτα στη Ρωσία - σχέδιο ασπίδα, λεγόταν- και βασιζόμενοι στην τεχνολογία του Τέσλα, προσέφεραν μια ομπρέλα προστασίας ενάντια στην πρόσβαση εχθρικών πυραύλων καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα υποβρύχια μέσω του 'τρυποκάρυδου', του δικού τους πρωτο-κατασκευασμένου χααρπ.


Μετά ακολούθησαν οι Αμερικάνοι, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του μακαρίτη A.C. Griffith, πρώην κυβερνητικού υπαλλήλου των ΗΠΑ, 'έπρεπε να γίνουν πιο μπάσταρδοι κι από τους Ρώσους'.

Μετά από πάνω από 2 δεκαετίες ψεκασμών, παγκοσμίως, για την μυστική χρήση στρατιωτικών τεχνολογιών, ο καθένας για την πάρτη του φυσικά, αλλά όλες οι πλευρές σε κοινή κρυφή ενοχή, ήρθε η ώρα, ΠΑΛΙ η Ρωσία να κάνει το πρώτο βήμα και να ζητήσει 'έγκριση' από τον ΟΗΕ να 'χακάρουν΄τον πλανήτη.

Τελικά η παγκόσμια διακυβέρνηση προχωράει κανονικά τα σχέδια της και στο χέρι μας είναι να τα σταματήσουμε λέγοντας τα σύκα και τη σκάφη κανονικά με τ' όνομα τους. Όσοι 'ακτιβιστές' συνεχίσουν να επιμένουν ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί γίνονται για λόγους Γεωμηχανικής, απλά παίζουν το παιγνίδι τους. Γιατί, ρε μάγκες, αν έκαναν Γεωμηχανική στα κρυφά τόσα χρόνια, γιατί ο πλανήτης πάει από το κακό στο χειρότερο μέρα με τη μέρα;;;;;

Το άρθρο της Guardian τελειώνει λέγοντας ότι οι Ρώσοι αρνήθηκαν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε σχόλιο. Τι να απαντήσουν τα καθάρματα; Ότι είμαστε οι πρωτεργάτες; Ή να βγάλουν όλοι στη φόρα πως λιώνουν τους πάγους στο Βορρά και τσακώνονται ποιος θα πρωτοπάρει το πετρέλαιο; 
Ας είναι καλά η πουλημένη Greenpeace που θα μας σώσει... Ζήτω που καήκαμε!

Για ξυπνάτε ένας - ένας, παρακαλώ, γιατί θα σας ζητηθεί μάλλον και η άποψη για να συναινέσετε. Αν και... εδώ τους Έλληνες χεσμένους τους έχουν, μάλλον θα τρέξει πρώτη και καλύτερη η όποια μνημονιακή κυβέρνηση μας να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της: Ναι ψεκάστε μας!

© AllNewz

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...