Έλα ρε, όχι και ψεκασμοί στον ουρανό της Αθήνας! Για ουρές των...'αναπτυξιακών' απογειώσεων πρόκειται...

Admin | Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 | 10:47 μ.μ. | 0 σχόλια

Οι αεροψεκασμοί και η εμφάνιση άσπρων γραμμών στον αέρα, έχει υπάρξει αγαπημένο θέμα των συνωμοσιολογών και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας σε.. τηλεοπτικά πάνελ, αλλά ακόμη και μέσα στη Βουλή, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών.

Έτσι, και με τη διάσταση που έχει δοθεί, όταν μια τέτοια γραμμή εμφανιστεί στον ουρανό, μπορεί να προκαλέσει την
απορία ακόμη και λιγότερων εύπιστων πολιτών. Η επιστημονική εξήγηση ότι πρόκειται για «παγωμένους υδρατμούς» στις ουρές αεροσκαφών δεν πείθει όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ψεκασμούς με τοξικές ουσίες για διάφορους λιγότερο αθώους σκοπούς.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν ληφθεί σήμερα και απεικονίζουν τις περίφημες «άσπρες ουρές»…


















http://www.newsbeast.gr/)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Εμείς τοποθετηθήκαμε ήδη από τον τίτλο. Ας τελειώνουμε με τις συνωμοσιολογίες και τα άλλα ανεδαφικά ότι δήθεν αυτή η ολιγαρχική κάστα των παγκόσμιων κυβερνώντων θέλει το κακό της ανθρωπότητας - το ότι τα πάντα πηγαίνουν κατά διαόλου είναι απλή σύμπτωση- και ότι, μεταξύ άλλων, αυτές οι κακαίσθητες γραμμές στον ουρανό οφείλονται σε προθέσεις καταστολής των πολιτών ή έστω αφύσικης παρέμβασης σε φυσικές συνθήκες. 

Αφού το διέψευσαν Mega και Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμα επιμένετε;




Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...