Ψεκασμοί δίχως τέλος στην Αττική! Καρκίνος στο φούλ!

Admin | Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 | 7:32 μ.μ. | 0 σχόλια

Ατελείωτο μπαράζ αεροψεκασμών πάνω από τον Αττικό ουρανό από δεκάδες αεροπλάνα! Σαν τα ποντίκια που πρέπει να παραμείνουν καθηλωμένα στην φάκα τους και να μην...ξυπνήσουν, μας έχει το σύστημα. Την ώρα που ετοιμάζεται η μεγάλη προδοσία στα εθνικά μας θέματα με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους γυφτοσκοπιανούς, την ώρα που η Κύπρος θα οδηγηθεί στην αγχόνη με σχέδιο νέου, μόνιμου διαμελισμού της, ενώ οσονούπω επιβάλλονται νέα επαχθή μέτρα από την τρόικα, ο λαός πρέπει να παραμείνει απαθής και άβουλος.Οι βομβαριδισμοί με αεροψεκασμούς είναι η σίγουρη συνταγή του συστήματος.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα σιωπήσουν και πάλι. Μόνον το διαδίκτυο και κάποιες ελάχιστες εφημερίδες θα ασχοληθούν με την είδηση. Και αυτοί θα στοχοποιηθούν ως γραφικοί ή συνομωσιολόγοι!


Οι φωτογραφίες για μας είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Δεκάδες αεροπλάνα (πάνω από 40 μετρήσαμε σε λίγη ώρα) που σκοπίμως έκαναν χιαστί πτήσεις και δημιουργούσαν την λευκή ουρά η οποία δεν διαλύεται.
Το δηλητήριό τους παραμένει για αρκετή ώρα στον αττικό ουρανό και ποτίζει με βάριο και αλουμίνιο τους πάντες. Και την τροφική αλυσίδα βεβαίως!


Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...