Οι αεροψεκασμοί της Αθήνας σε [ΒΙΝΤΕΟ] 26-9-2013 (UPDATED)

Admin | Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:11 μ.μ. | 3 σχόλια

Δείτε και σε βίντεο τα σημερινά κατορθώματά τους.

Πραγματικά, θα το πούμε για άλλη μια φορά, είναι απίστευτη η εικόνα που παρουσιάζει ο Ελλαδικός ουρανός σήμερα.

Μια παράκληση από την πλευρά μας. Θα παρακαλούσαμε όταν γίνονται συγκεντρώσεις για τους αεροψεκασμούς να υπάρχει μια μεγαλύτερη συμμετοχή για να πάρουν θάρρος και κάποιοι που φοβούνται ότι με το να συμμετάσχουν μπορεί να θεωρηθούν γραφικοί.
Πραγματικά αξίζει γιατί μας αφορά όλους!









Category: ,

3 σχόλια:

  1. φιλε μου πανε να μας βγαλουν τρελους.Οποιος κοιταει λιγο ψηλα,οποιος σκεφτεται λιγο παραπανω ειναι "γραφικος και προβληματικος".Προσοχη στην υγεια μας (ψυχικη και σωματικη) πρεπει να διαρκεσουμε και να αντεξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κων/να συμφωνω μαζι σου,ακομα και οι φιλοι μου δεν με πιστευουν,40 χρονια μας ψεκασαν ανειλεως με χημικη σκεψη και μπαρουφες,πανω στα ιδανικα μας στις ψυχες μας στην περιφανεια μας,,και ειδικα μετα τα χθεσινα αισχη τους ,υπαρχει ανθρωπος στην ελλαδα να μην πιστευη οτι μας ψεκαζουν και κανουν οτι θελουν πανω στις ζωες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω από το Αίγιο να δείτε τι έγινε...όργιο! Το ένα πίσω από το άλλο, και ξερνάγανε τα άντερά τους! Σε κάποια φάση έλεγες πως θα συγκρουστούν μεταξύ τους με τις διασταυρούμενες πορείες που είχανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...