Η Ατζέντα 21 και η Ε.Ε απειλούν το Ηνωμένο Βασίλειο με μπλακ-αουτ λόγω της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη

Admin | Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 | 1:23 μ.μ. | 0 σχόλια

Οι υπαγορεύσεις από την Ε.Ε. αναγκάζουν το κλείσιμο των παλαιών σταθμών άνθρακα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατηγορούν ότι το διοξείδιο του άνθρακα φταίει για την κλιματική αλλαγή.

Το Ηνωμένο Βασίλειο επιβραδύνει την κατασκευή νέων πυρηνικών σταθμών για την αντικατάσταση των παλαιών γεννητριών.

Ο Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών υπόσχεται 10 δισεκατομμύρια για
νέα μονάδα παραγωγής ενέργειας στο Hinkley Point στο Somerset, που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει πέντε εκατομμύρια σπίτια.

Η ανησυχητική είδηση ​​ήρθε εν μέσω προειδοποιήσεων ότι η χώρα δεν μπορεί να παράγει αρκετή ενέργεια για να κρατήσει ανοιχτά τα φώτα μετά το 2015.

Τα εργοστάσια θα μπορούσαν «να δωροδοκηθούν» για να κλείσουν μέχρι και τέσσερις ώρες ημερησίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να αποτρέψουν τα νοικοκυριά να χάσουν ενέργεια.

Ο ρυθμιστής ενέργειας OFGEM δήλωσε ότι η χώρα αντιμετωπίζει μια «άνευ προηγουμένου πρόκληση», καθώς τα εργοστάσια που καίνε άνθρακα θα κλείσουν σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης για το περιβάλλον.

Κι όμως όλα είναι ένα βρώμικο νεοταξικό ψέμα!

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε καλή θέση στην Ευρώπη σε μεγάλα αποθέματα εγχώριου άνθρακα τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα στο νότιο τμήμα της Βόρειας Θάλασσας. Τα αποθεματικά αυτά έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ασφάλεια των μελλοντικών ενεργειακών προμηθειών, όταν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα έχουν εξαντληθεί.

Η Σκωτία έχει 15-20% των ευρωπαϊκών αποθεμάτων άνθρακα, 3 δισεκατομμύρια τόνους μόνο κάτω από τη θάλασσα, και οι πρόσφατες ανακαλύψεις από την NASA δεν φαίνονται σε καμμία σελίδα εφημερίδας. Η τελευταία έρευνα της NASA αποκαλύπτει ότι το διοξείδιο του άνθρακα ψύχει την ατμόσφαιρα και ότι τα αρχικά κλιματικά μοντέλα βασίστηκαν σε μια εσφαλμένη κατανόηση της θερμοδυναμικής.

Η απάτης της υπερθέρμανσης συνεχίζεται, και όπως αντιλαμβάνεστε, οι επιπλέον φόροι άνθρακα θα γονατίσουν όλα τα νοικοκυριά. Τα ίδια θα δούμε και στην Ελλάδα.

Category: , , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...