Πρώην πρωθυπουργός της British Columbia αποκαλύπτει δημόσια την ύπαρξη των Chemtrails!

Admin | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 | 5:30 μ.μ. | 0 σχόλια

Ο Bill Vander Zalm* απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς δεκάδες πολιτικούς σε όλη την Βρετανική Κολομβία (British Columbia) και το υπόλοιπο του Καναδά.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ:

Μας λένε ότι η «υπερθέρμανση του πλανήτη», βολικά ονομάζεται "Κλιματική Αλλαγή", και αποτελεί απειλή για τη γεωργία και, επομένως, ένα θέμα εθνικής ασφάλειας. Ως ζήτημα εθνικής ασφάλειας, ό,τι κάνουν για την... καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, μένουν εκτός του δημόσιου τομέα.

Για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει τα λεγόμενα, "Con-Trails" ("ίχνη συμπύκνωσης ατμού" που αφήνει o κινητήρας του αεροσκάφους), αλλά διαφορετικά από τα contrails που συνηθίζαμε να βλέπουμε. 

Αντί να διαλύεται γρήγορα, εξαπλώνεται και παραμένει στην ατμόσφαιρα για παρατεταμένη περίοδο, αν και πολλά από αυτά, διασταυρώνονται, προκαλώντας ένα πιο θολό ουρανό. Στο Pacific Northwest, που συχνά υφίσταται συννεφιά, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι πάντα ορατά, αλλά πολλοί άνθρωποι εδώ, όπως και αλλού, αναφέρονται στο σύννεφο που σχηματίζουν τα μονοπάτια που αποκαλούνται «Chem-Trails", και δεν είναι μονοπάτια που προκαλούνται από τη συμπύκνωση του νερού, αλλά μονοπάτια γεμάτα τοξικά ουσίες για την καταπολέμηση δήθεν της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Στους κυβερνητικούς κύκλους αναφέρεται ως "Γεωμηχανική", είναι το σύστημα χειρισμού των καιρικών συνθηκών στη γη. Τρομακτικά πράγματα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας HAARP. Για τους σκοπούς της υποβολής μας, να αναζητήσουν πληροφορίες, η Γεωμηχανική και οι χημικές ουρές ορίζονται ως ένα στρατιωτικό-βιομηχανικό πρόγραμμα συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες και ενδεχομένως μεγάλους προμηθευτές καυσίμων και τις αεροπορικές εταιρείες, όπου τα αεροπλάνα ψεκάζουν τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα που ούτως η αλλιώς δεν ήταν πρίν εκεί.

Μπορεί να φαίνεται «τραβηγμένο» σε κάποιους, αλλά πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μπορεί να δει ένα ανθρώπινο πρόσωπο στο έδαφος, από τα 10.000 πόδια επάνω, ότι η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε τηλεφώνημα που κάνουμε και κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, και ένας τρομοκράτης μπορεί να πυροδοτήσει μια βόμβα, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο από μίλια μακριά.

Τα χημικά μονοπάτια αποτελούνται από μικροσκοπικά σωματίδια με πολύ βλαβερές τοξίνες, απο αλουμίνιο και βάριο. Οι τοξίνες που εισπνέετε, δηλητηριάζουν το νερό μας και σκοτώνουν το έδαφος. Μπορούμε να αποφύγουμε τον καρκίνο που προκαλεί το παθητικό κάπνισμα, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποφευχθούν τα πολύ πιο τοξικά σωματίδια, που πέφτουν από τον ουρανό. Ήδη ασθένειες όπως ο καρκίνος, η νόσος Αλτσχάιμερ, Lou Gehrichs, Huntingtons, Πάρκινσον, αυτισμός και οι ασθένειες των οστών είναι στο υψηλότερο επίπεδο όσο ποτέ άλλοτε, τα οποία θα μπορούσαν να συνδέονται άμεσα με το αλουμίνιο.

Κάθε φορά που ο άνθρωπος χειρίζεται τη φύση, είτε πρόκειται για το κέρδος ή την πολιτική, το κόστος και οι συνέπειες είναι τρομακτικές. Γεγονότα όπως οι τυφώνες στην Ανατολή, οι ανεμοστρόβιλοι στην Mid-West, οι πλημμύρες στο Τορόντο, η άνευ προηγουμένου πλημμύρες στο Κάλγκαρι, η απώλεια των εκατομμυρίων δένδρων π.Χ. λόγω μιας επιδημίας απο το σκαθάρι του πεύκου, όλα θα αποδοθούν στη "Μητέρα Φύση "και την αλλαγή του κλίματος και όχι σε μια αναφορά της γεωμηχανικής.

Θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα ότι όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το διαδίκτυο για τον γνωστό Νευροχειρούργο Δρ Russell L. Blaylock που μας λέει για την Κοινωνική Μηχανική από τους ελιτιστές, που χρηματοδοτούνται από τα ιδρύματα "Ροκφέλερ", τη Ford και Carnegie.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, η CIA χρηματοδοτεί μια επιστημονική μελέτη για να προσδιορίσει τη σκοπιμότητα της μεταβολής του κλίματος του πλανήτη, προκειμένου να εξορκίσει την αλλαγή του κλίματος. Όταν μια κυβερνητική υπηρεσία κάνει μια μελέτη, θα μπορούσαν κάλλιστα να δικαιολογήσουν τις δραστηριότητες που έχουν ήδη στο παιχνίδι.

Καμία τέτοια δραστηριότητα, όπως ψεκάζοντας την ατμόσφαιρα με τοξικές χημικές ουσίες δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης, Ομοσπονδίας, κράτους ή επαρχείας και χωρίς μια λεπτομερή συμφωνία που διέπει χρόνους, τόπους και υλικά που χρησιμοποιούνται. Η κυβέρνηση του Maui, στη Χαβάη εξετάζει τώρα ένα διάταγμα (νόμο) που απαγορεύει την κυκλοφορία των αερολυμάτων και άλλα σωματίδια στην ατμόσφαιρα χωρίς την ενημέρωση και τη συγκατάθεση του λαού της Maui.

Καμία ομοσπονδία, ούτε κράτος ή Επαρχιακή κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ποτέ ένα τέτοιο «πρόγραμμα ελέγχου του κλίματος» ούτε αρνήθηκε ότι υπήρχε.

Γνωρίζω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εξορθολογισμού σε περίπλοκα προβλήματα θα χαρακτηριστεί, από τους ελιτιστές και αυτούς που ελέγχουν,ως θεωρίες συνωμοσίας, και μερικές θα είναι, αλλά αυτό χρησιμοποιείται έπειτα για να σταματήσει όλες τις προσπάθειες στη δημιουργία μιας δημόσιας συναίσθησης.

(1) Εγώ, ο Bill Vander Zalm, αιτούμαι μέσω της "Ελευθερίας στην πληροφόρηση»,και  ομοσπονδιακά και επαρχιακά, όλες τις πληροφορίες στα αρχεία για τα «προγράμματα ελέγχου του κλίματος" απο την κυβέρνηση ή από τα υπουργεία της.

(2) Εγώ, ο Bill Vander Zalm, αιτούμαι από τα Δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, να περάσει ένα ψήφισμα που θα λέει ότι "δεν θα υπάρξει καμία σωματιδιακή ύλη για τον έλεγχο του κλίματος που θα πρέπει να ψεκάζεται στην ατμόσφαιρα πάνω στην αρμοδιότητα τους, χωρίς ενημέρωση και συγκατάθεση» και ότι το θέμα θα παρουσιαστεί στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Δήμων για συζήτηση και εξέταση το Σεπτέμβριο.


* Wilhelmus Nicholaas Theodore Marie "Bill" Vander Zalm (γεννηθείς 29η Μαΐου του 1934) είναι πολιτικός και επιχειρηματίας στο British Columbia στον Καναδά . Ήταν ο 28ος πρωθυπουργός της British Columbia 1986-1991.

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...