Παγκόσμια συγκέντρωση κατά των χημικών αεροψεκασμών σε πάνω από 100 πόλεις. Αθήνα 25/8/2013 Σύνταγμα 18:00!

Admin | Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 | 5:39 μ.μ. | 0 σχόλια

Στις 25 Αυγούστου 2013, γίνεται τα τελευταία χρόνια ένα παγκόσμιο κάλεσμα πορείας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής. Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο facebook, η Global March against Chemtrails and Geoengineering, από όπου δημιουργούνται events για κάθε πόλη που δηλώνει ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο που έχουν δηλώσει συμμετοχή για μία πορεία, συγκέντρωση ή δράση κατά των χημικών αεροψεκασμών.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλο και περισσότερος κόσμος έχει ενημερωθεί, έχει αφυπνιστεί και πλέον αντιδρά κατά των σχεδίων της Ελίτ, που θέλει με πολλούς τρόπους να μας υποδουλώσει και να εξαφανίσει. Η υφήλιος εναντιώνεται σε ένα από αυτά τα απάνθρωπα μέτρα, στις 25 Αυγούστου και η ομάδα Δράσης Αττικής θεωρεί καθήκον της να συμμετέχει και αυτή.

Στο Σύνταγμα λοιπόν, στις 25 Αυγούστου του 2013, στις 18.00, η Ομάδα Δράσης Αττικής καλεί τον κόσμο να δηλώσει το παρόν και την εναντίωσή του στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που συντελείται. Γνωρίζουμε ότι η χρονική περίοδος είναι δύσκολη καθώς ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη αυτό τον καιρό, παρ'όλα αυτά είναι υποχρέωση να συμπαρασταθούμε στην παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία, να ενώσουμε τις φωνές μας και να ακουστούμε καλά στα αυτιά αυτών που έχουν αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς:


Σταματήστε τους χημικούς αεροψεκασμούς! Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε άλλο την καταστροφή του πλανητικού οικοσυστήματος. Την ίδια μας την καταστροφή!



http://chemtrails.gr/component/k2/item/34-globalmarchagainstchemsandgeoengineering

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...