Γιατί μας κρύβουν τον ήλιο με τους αεροψεκασμούς; Τίποτα δεν είναι εξίσου σημαντικό για την πλανητική ζωή όπως ο ήλιος!

Admin | Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 | 5:25 μ.μ. | 0 σχόλια

Υπάρχουν πολλά σαφή αποδεικτικά στοιχεία, τεκμηριωμένα επιστημονικά , καθώς και θεωρίες και εικασίες σχετικά με το πρόγραμμα chemtrail . Είναι τρομακτικά τερατώδη και Οργουελικά τουλάχιστον. Καμμία επιστημονική εξήγηση δεν μπορεί να δικαιολογήσει, ενδεχομένως, μια τέτοια καταστροφή της γης και της ζωής .
Φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή.
Ο απλούστερος τρόπος για να δει κάποιος αυτό το σουρεαλιστικό, αντι-φαινόμενο της ζωής μπορεί απλά να παρατηρήσει την...

παρεμπόδιση του φωτός του ήλιου να φτάσει στη γη.

Και αυτό είναι κακό.

Τίποτα δεν είναι εξίσου σημαντικό για την πλανητική ζωή, όπως ο ήλιος


Η παγκόσμια μείωση της θερμοκρασίαςτου πλανήτη ως δικαιολογία για την γεωμηχανική , κρυφά γλίστρησε από τις δυνάμεις που δεν θα μπορούσαν να χωλαίνουν περισσότερο. Σίγουρα, εξαγοράστηκε από εταιρικούς και κυβερνητικούς επιστήμονες που τους αρέσει να παίζουν με την ιδέα, δίνοντας τους μια αίσθηση ενδυνάμωσης, καθώς ενεργούν πάνω στις άρρωστες μακιαβελικές ψυχοπαθητικές διαταραχές των άλλων για προσωπικό όφελος και κέρδος.


Αλλά δεν μπορεί να υπάρξει καμία ουσιώδη δικαιολογία για κάτι που καταστρέφει τη ζωή.
Είναι σαν να απενεργοποιήσετε όλα τα φώτα σε ένα κτίριο, ώστε όλοι να μπορούν να δουν πιο καθαρά κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης. Είναι παράλογο πέρα ​​από κάθε πεποίθηση.


Μου θυμίζει την φασιστική φαρμακευτική αλλοπαθητική θεραπεία των ημερών μας για τον καρκίνο. "Όταν οι άνθρωποι δεν τρέφονται με θρεπτικά συστατικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου."
Ομοίως, χωρίς τον ήλιο , τη θεραπεία του και την ενδυνάμωση των αποτελεσμάτων της, μπορούμε μόνο να γινόμαστε όλο και πιο άρρωστοι, ως πλανήτης, και ως φυλή.


Αυτή είναι η κατώτατη γραμμή.



Δεν υπάρχουν καλά αποτελέσματα
Έχει ήδη αποδειχθεί και είναι παραδεκτό ότι αυτό το μαζικό πρόγραμμα ψεκάσματος αερολύματος παγιδεύει την θερμότητα και ως εκ τούτου συνεισφέρει στην αύξηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Επιπλέον, ένα 20% της παγκόσμια εξασθένισης έχει αποδειχθεί ότι προκαλείται από τους αεροψεκασμούς, με αποτέλεσμα λιγότερη φωτοσύνθεση στα φυτά, λιγότερη βιταμίνη D σε ανθρώπους, χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής στα ζώα , και λιγότερη ηλιακή ενέργεια για εκείνους που εργάζονται για να μειώσουν την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

Ότι αυτοί είναι σε θέση να χειριστούν τις καιρικές συνθήκες προς όφελος του πλειοδότη και της καλύτερης προσφοράς είναι διαμετρικά λάθος. Ολόκληρες περιοχές με ξηρασία στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ξεπουληθούν στον Agra, έναν μεγάλο όμιλο ετερογενών ληστρικών δραστηριοτήτων περιμένοντας τα άρρωστα αλιεύματά τους να ωριμάσουν. Οι Καρχαρίες στο χρηματιστήριο παίζουν στοίχημα σε γεωμηχανικές κρίσεις ποντάροντας στις αλλαγές της αγοράς και των τιμών που χειραγωγούνται στο πρόσωπο κατευθυνόμεων καταιγίδων και "διαχείρισης" των καιρικών συστημάτων.
Η λύση παρουσιάζεται καθώς το κοινό παραπαίει από τη μία κατευθυνόμενη επίθεση του καιρού στην άλλη.


Ακόμα Μεγαλύτερο Λάθος


Ο πλανήτης βρίσκεται στο στάδιο των βομβαρδισμών δονητικών κυμάτων αυτή τη στιγμή. Ότι είμαστε σε μια γαλαξιακή ευθυγράμμιση που θα πρέπει να επιτευχθεί με καθολική αγαλλίαση, αλλά αντ 'αυτού οι ελεγκτές προσπαθούν να καταπολεμήσουν τις φυσικές επιρροές του Cosmos (Γαλαξία), είναι ουσιαστικά ύποπτο. Μπλοκάροντας τον ήλιο και άλλες πηγές ακτινοβολίας δόνησης επιφέρει πολλαπλά επιβλαβή αποτελέσματα, μερικά από τα οποία αναφέρονται ανωτέρω.
Συμπτωματικά, η γνώση της ζωοποιούς ενέργειας του Ήλιου, είναι κάτι που είναι αγαπητή σε μυστικές κοινωνίες και σε αποκρυφιστικές διαταγές. Μυστικές κοινωνίες που βρίσκονται πίσω από τη μυστική σκευωρία κυριαρχίας του πλανήτη.
Είναι κατανοητό από πολλούς ότι είμαστε στη μέση ενός βομβαρδισμού γαλαξιακών επιρροών. Κυριολεκτικά προσπαθόντας να μπλοκάρουν αυτό το ενεργειακό δώρο ισοδυναμεί με παγκόσμιο ψευδο-επιστημονικό φασισμό, σχεδόν απενεργοποίηση της παροχής οξυγόνου σε ασθενή που πεθαίνει από πνεύμονα.
Μπορείτε να μου πείτε πώς αυτό μπορεί να έχει μια θετική, προστατευτική επίδραση στο διαστημόπλοιο γη ;

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Φωνάξτε την ευαισθητοποίηση σας. Όπως σε έναν εφιάλτη, όπου η ζωή σας απειλείται, φωνάξτε για τη ζωή σας, και κάντε το τρόπο ζωής σας!


Είμαστε κάτω από επίθεση και κυριολεκτικά στραγγαλιζόμαστε. Παλέψτε για την αναπνοή σας, κυριολεκτικά και συνειδητά, επειδή αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα έτσι κι αλλιώς, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Από zengardner
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΠΗΓΗ

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...