Οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) δεν είναι φαντασιώσεις!

Admin | Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 | 7:04 μ.μ. | 4 σχόλια


Επειδή κανένας πολίτης και κανένας έντιμος πολιτικός δεν νομίζω να θέλει ούτε την παραφιλολογία, ούτε την παραπληροφόρηση, ούτε την άγνοια, ούτε τη συσκότιση γεγονότων, (ένα λόγο παραπάνω πιστεύω πως θα έχουν οι Οικολόγοι), θα μας πει κάποιος ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
Διότι τη λεγόμενη “παραφιλολογία” ή “συνομωσιολογία” δεν την δημιουργούν οι ιστοσελίδες και οι ανεξάρτητοι ερευνητές, αλλά...

η απόκρυψη, η συσκότιση, η παραπληροφόρηση, η μη ενημέρωση και γενικότερα κάθε έμμεση ή άμεση προσπάθεια απόκρυψης, συσκότισης ή διαστρέβλωσης της αλήθειας και πραγματικότητας.
Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε στι πως αεροψεκασμοί γίνονται και με συννεφιασμένο – βροχερό καιρό!!! Κάποιες άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν αναφέρει αεροψεκασμούς και το βράδυ.

Η ταξινόμηση είναι από τον πιο πρόσφατο χημικό αεροψεκασμό προς τον πιο παλαιό χρονικά.Category: , ,

4 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες αλλά μιά καλοπροαίρετη απορία
  Πέρσυ το καλοκαίρι του 2012 που είχε περίπου 5 μήνες συνέχεια καθαρό ουρανό δέν ψέκαζαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το καλοκαίρι παρατηρείται μια ανεξήγητη παύση του φαινομένου. Οι αεροψεκασμοί ξεκινούν κάθε φορά αρχές Σεπτεμβρίου (μήπως επειδή ο κόσμος μαζεύεται ξανά στα αστικά κέντρα;). Το limit up των αεροψεκασμών παρατηρείτε την άνοιξη.

   Διαγραφή
 2. limit up προφανώς θα εννοείτε το αποκορύφωμα επειδή απο ότι παρατηρώ τα τελευταία χρόνια Απρίλιο και Μάιο έχει όντως τα περισσότερα σύννεφα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό ακριβώς εννοούμε. Ενδεικτικά μπορείτε να κάνετε και σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο ιδίως για τον Απρίλιο του 2012.

   Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...