Διερεύνηση των καταγγελιών για τους αεροψεκασμούς στον ουρανό της Λεμεσού.

Admin | Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 | 4:57 μ.μ. | 0 σχόλια

Την διερεύνηση των καταγγελιών για τους αεροψεκασμούς στον ουρανό της Λεμεσού, της Κύπρου και της Ευρώπης, ζητά το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών το οποίο συμμετείχε σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από την ομάδα των Πρασίνων.
Η δημοτική σύμβουλος Πέγειας κ. Λίντα Λεμπλάνκ, μέλος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, παρουσίασε...
στο συνέδριο την Κυπριακή εμπειρία, από τους ουρανούς της Πάφου και της Λεμεσού.

Μια απλή προσεκτική ματιά είπε η κ. Λεμπλάνκ δημιουργεί βασικά ερωτήματα, αφού οι Κυπριακοί ουρανοί γέμισαν από τα ύποπτα αυτά νέφη.

«Οι γραμμές που αφήνουν οι ύποπτες πτήσεις των αεροπλάνων βρίσκονται εκτός των αεροδιαδρόμων, διασταυρώνονται από όλες τις κατευθύνσεις και απλώνουν στον ουρανό κατά εντελώς αφύσικο τρόπο».

Το φαινόμενο αυτό το οποίο εμφανίζεται ως επί το πλείστον στη Λεμεσό, συνδέεται με τα πειράματα της γεωμηχανικής που επισήμως έχουν ανακοινωθεί από επιστήμονες και κυβερνήσεις, ενώ πολλοί συνδέουν τους ψεκασμούς με πειράματα για τον καιρό, με την παρουσία ασθενειών ή με τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών (πρόγραμμα HAARP).

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων από την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ουκρανία, τη Λεττονία και την Ισπανία.

Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...