Χημικοί αεροψεκασμοί σε Αθήνα - Πάτρα 5&6/3/2013 και αλλαγή καιρού!

Admin | Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 | 3:22 μ.μ. | 2 σχόλια

Πρωί πρωί ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί στις μεγάλες πόλεις. Για άλλη μια φορά βέβαια, όπως τονίζουμε συνέχεια, πρόκειται να χαλάσει ο καιρός. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε όλο το απαραίτητο υλικό για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.


(κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)


Μεσόγεια 6/3/2013 7:00 πμ


Πρόβλεψη καιρού Αττικής



Πάτρα 5-3-2013





    

Πρόβλεψη καιρού Πάτρας


και φυσικά το κερασάκι είναι το...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από το πρωί της Πέμπτης και από τα δυτικά, ο καιρός χαλάει κι έρχονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα επηρεάσουν και την Αττική. Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η επιδείνωση του καιρού θα είναι πρόσκαιρη. 

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ αναφέρει: 

1. Αύριο Πέμπτη ( 07-03-2013 ) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη.
Από τις προμεσημβρινές ώρες είναι πιθανό να επηρεαστούν η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και η Κρήτη.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθίνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

2. Από το απόγευμα και από τα δυτικά τα έντονα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ της Πέμπτης (07-03-2013) έως και το μεσημέρι της Παρασκευής (08-03-2013) θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.



Category: , ,

2 σχόλια:

  1. ασε φιλε...σημερα να δεισ πως ειναι η πατρα.χτες ψεκαζαν.σμρ το πρωι ειχε λιακαδα κ ξαφνικα επηξε ο ουρανος με το κλασικο ομοιομορφο νεφος οπως γινεται καθε δευτερη μερα.και τωρα τυχαια κατα τις 6-7 που ειχει συγκεντρωση διαμαρτυριας για το "ΑΘΗΝΑ" θα πιασει και η κλασικη βροχουλα...
    μας γαμουν απο ψηλά ησυχα και μαζικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ψέκασμα που υπήρχε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στις 7 το πρωί δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου. Ηταν όπως ακριβώς το δείχνει η φωτογραφία στα Μεσόγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...