Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...τα chemtrails γαργάρααα!!! (REPOSTED)

Admin | Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 | 12:30 π.μ. | 5 σχόλια

Με αφορμή το νέο χαμό που γίνεται και πάλι για τα τζάκια αναδημοσιεύουμε παλιότερο άρθρο μας. 

Είναι πραγματικά απίστευτο το μέγεθος η όλη ιστορία με τον καπνό από τα τζάκια και τις αιθαλομίχλες κλπ κλπ.  Πρωϊνάδικα, μεσημεριανά, δελτία ειδήσεων πρωτοσέλιδα εφημερίδων... όλοι για τον καπνό από το τζάκι!!
Κι ενώ ο πλέον ειδικός, ο πνευμονολόγος,  αναπληρωτής καθηγητής σχολή δημόσιας υγείας του Χάρβαρντ κος Μπεχράκης είπε ότι...
 «Δεν συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερα θορυβώδες από τη χρήση ξύλου αντί για πετρέλαιο για τη θέρμανση»,  πέσανε πάνω του σαν τα κοράκια οι "δημοσιογραφάρες" του ΣΚΑΙ.  Μα δε γίνεται του λένε.. δε μπορεί... δεν είναι δυνατόν... δε μας τα λες καλά... σαν να του έλεγαν.. κακώς σε φέραμε εσένα.. θέλουμε άλλον να τα πει με τρόμο.....!
Και συνέχισε ο επιστήμονας λέγοντας πως τα στοιχεία του Ερευνητικού Κέντρου για την Προαγωγή της Υγείας δείχνουν πως φέτος το Δεκέμβριο οι εισαγωγές στο νοσοκομείο νοσημάτων θώρακος Σωτηρία για θέματα που σχετίζονται με το σωματίδια στον αέρα είναι μάλλον λιγότερες από πέρυσι την ίδια εποχή!!!

Γιατί ξαφνικά όλοι ανεξαιρέτως οι μέχρι σήμερα απόντες που λοιδορούσαν επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις ασχολούνται με την ατμοσφαιρική ρύπανση; 

Πως να μη γίνει τόσος ντόρος με τέτοια πτώση στη ζήτηση του πετρελαίου;

Μήπως, λέω εγώ τώρα, οι κύριοι μέτοχοι των ΜΜΕ έχουν καμιά σχέση με...
το πετρέλαιο;

Για να δούμε λίγο τους μετόχους και τα ΔΣ μερικών καναλιών...





Ας θυμηθούμε τώρα και τα ξένα ΜΜΕ πριν μερικούς μήνες...

"Η Wall Street Journal, που επικαλείται σχετική έκθεση του ΔΝΤ, επισημαίνει πως η αγορά ελέγχεται από δύο διυλιστήρια την «Motor Oil Hellas- Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ» και τα «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», των Βαρδινογιάννη και Λάτση αντίστοιχα, που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να ελέγξουν αποτελεσματικά την αγορά."
Και βεβαίως βεβαίως είναι κι άλλοι πολλοί μέσω off shore και λοιπών "επενδύσεων" 

Από την άλλη τώρα... ας μην ξεχνάμε και την άλλη πλευρά. Πάνω από το 60% της λιανικής τιμής του πετρελαίου είναι κρατικοί φόροι.  Μεγάλη χασούρα και από εκεί.


Ααααα... και για να γίνει και πιο μεγάλος ο φόβος και πιο πειστικός , σου κοτσάρω και ως παράδειγμα το Λονδίνο που το 1952 είχαμε νεκρούς από την αιθαλομίχλη. Αλλά δε σου λένε ότι ήταν ιδιαίτερες οι καιρικές συνθήκες και οτι ένας αντικυκλώνας παγίδευσε τα μικροσωματίδια για μέρες και δεν άφηνε τον καπνό να φύγει. Αυτά είναι λεπτομέρειες...


Οπως λεπτομέρεις είναι ότι κανένα από τα καναλάκια αυτά δεν είναι τι ρύπους βγάζουν τα "τζάκια" των αφεντικών τους όπως εδώ για παράδειγμα.




Επίσης δεν είχα ακούσει να γίνεται παρόμοιος θόρυβος όταν μελέτες έδειξαν στην Αττική την ύπαρξη Αρσενικού του πλέον επικίνδυνου καρκινογόνου στοιχείου της φύσης!  (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο)

Αλλά για τα τζάκια βγήκε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος,  το Ειδικό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αττικής και άλλοι πολλοί να μας να προειδοποιήσουν για να μην πεθάνουμε!!!

Και όλοι εσείς που βλέπετε τα μικροσωματίδια βρε παιδιά... 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ;;;;


Category: , ,

5 σχόλια:

  1. Χάρη στην αιθαλομίχλη κατάφεραν άλλωστε να πραγματοποιήσουν το πρώτο κύμα των καιρικών επιθέσεων στα τέλη του '12.


    Η δημιουργία της αιθαλομίχλης από τα chemtrails ευνοεί την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προτιμουν ζομπι κι οχι ανθρωπους. Οι γυφτοι γυρευουν τη γενια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα περίεργα "σχέδια" στον ουρανό ήταν προάγγελος για τις καιρικές επιθέσεις που προανήγγειλε το US Department of State ως αντίποινα στο κρυφό flirt του Αντώνη Σαμαρά με τον Vladimir Putin.


    Είναι απολύτως βέβαιο πως ο ηγέτης της τότε ΠΟΛΑΝ παίζει με την κολοκυθιά: από τη μία εφαρμόζει τα μνημόνια και από την άλλη φλερτάρει με τους Ρώσους σε διάφορους τομείς όπως τα ενεργειακά και τους S-300. Τα ίδια έκανε και ο Κώστας Καραμανλής όταν ήταν πρωθυπουργός την περίοδο 2004-2009: ενώ εφάρμοζε μια ανάλγητη οικονομική πολιτική κατ' εντολή της Commission και της Παγκόσμιας Τράπεζας την ίδια στιγμή φλέρταρε στα κρυφά με τους Ρώσους στο θέμα του αγωγού Burgas-Αλεξανδρούπολης, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους Δρακονιανούς ιμπεριαλιστές οι οποίοι τελικά τον καρατόμησαν.


    Την ίδια τύχη θα έχει ο Σαμαράς εφόσον συνεχίσει την ίδια τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίδειξη πυγμής από τη δρακονιανή τρόικα και τις Ηνωμένες Πολιτείες που πιέζουν για νέα μνημόνια και άμεση διακοπή των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία.


    Δεν μπορούν να χωνέψουν την εκτόξευση του πρώτου πυραύλου S-300 που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη και την απειλή των τριπλών εκλογών που προβάλλει το πρώην αφεντικό της ΠΟΛΑΝ ως ύστατο μέσο πίεσης προς τους πεφωτισμένους δανειστές, που εμμένουν κυνικά και προκλητικά στην αδιαλλαξία τους.


    Άλλα μας υποσχέθηκε η ΕΜΥ, άλλη γνώμη είχαν οι δράκοι που συνεχίζουν αμετανόητοι τις καιρικές επιθέσεις και κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...