«Σταματήστε τα μεταλλαγμένα»: Ρώσοι επιστήμονες παροτρύνουν απαγόρευση 10 ετών για τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα

Admin | Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 | 12:57 μ.μ. | 3 σχόλια

Οι Ρώσοι επιστήμονες κάνουν έκκληση για μορατόριουμ 10 ετών στα ΓΤΟ για να εξετάσει σε βάθος την επιρροή τους στην ανθρώπινη υγεία, τονίζοντας ότι οι εξετάσεις αυτές είναι ζωτικής σημασίας.

«Είναι αναγκαίο να απαγορευθούν τα ΓΤΟ, και να επιβάλλουμε μορατόριουμ [σε αυτά] για 10 χρόνια. Ενώ τα ΓΤΟ θα πρέπει να απαγορευθούν, μπορούμε να σχεδιάσουμε πειράματα, δοκιμές, ή ίσως θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε ακόμη και νέες μεθόδους έρευνας , «δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ η αντιπρόεδρος της Ρωσίας του Εθνικού Συνδέσμου για τη Γενετική Ασφάλεια, Irina Ermakova.

Σύμφωνα με αυτήν, δεν έχουν υπάρξει επαρκές μελέτες σχετικά με την επιρροή των ΓΤΟ στην ανθρώπινη υγεία για να καταστεί δυνατή η ευρεία εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην αγορά.
Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι οι περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι το εν λόγω τρόφιμο έρχεται μαζί με επικίνδυνες παρενέργειες.
atheatignosi

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Οι σαυρήτες χρησιμοποιούν τη NASA ως όργανο επιβολής των αρρωστημένων τους στρατηγικών επιλογών.


    Στο μεταξύ ένα άκομη άτομο προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο από τις καιρικές επιθέσεις και τα "μνημόνια" των ερπετόμορφων shapeshifters, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών συμπολιτών μας στους 13 από τα τέλη του 2012 μέχρι σήμερα - χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε και την εκατόμβη των νεκρών που τα ελεγχόμενα από τη δρακονιανή ελίτ παρουσιάζουν ως "αυτοκτονίες" αλλά στην πραγματικότητα είναι ψυχρές δολοφονίες από τους τραμπούκους της τρόικας που λειτουργούν ως το μακρύ χέρι των σαυρητών…


    Είναι απορίας άξιο γιατί δεν βγαίνει κάποιος θαρραλέος στρατηγός να διατάξει την κατάρριψη των chemdrones και το ξύλωμα των ΝΑΤΟϊκών εγκαταστάσεων που κρατάνε τους Έλληνες πολίτες στον ύπνο του δικαίου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Michael Chossudovsky καρφώνει τον αρχισαυρήτη David Rockefeller και τη θρασύτατη λυκοσυμμορία του για τον κλιματικό πόλεμο που κηρύσσουν στους "ανυπότακτους ιθαγενείς" προβάλλοντας κάθε λογή φτηνές δικαιολογίες που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν στα όρια του παραλόγου.


    Χαλάλι τους η κλιματική αλλαγή!


    Άν ήθελαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να προστατέψουν τον πλανήτη από την υπερθέρμανση που οι ίδιοι προκαλούν με τεχνητά μέσα δεν θα κατέφευγαν στη χρήση υπεροπλικών συστημάτων τύπου HAARP.


    Στο στόχαστρό τους κάθε μορφή ζωής


    Ο πραγματικός σκοπός των ερπετόμορφων shapeshifters είναι ο ολοκληρωτικός αφανισμός κάθε μορφής ζωής πάνω στη Γη και όχι η μείωση του πληθυσμού.
    Ενώ μιλάνε υποκριτικά για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90%, επιδιώκουν την ίδια στιγμή να αυξήσουν επίτηδες αυτό το ποσοστό στο 100%! Δηλαδή θέλουν ωμά και κυνικά να μετατρέψουν τον πλανήτη σε σεληνιακό τοπίο προκειμένου στη συνέχεια να τον αποτελειώσουν με το υπερόπλο Xindi το 2037.


    Η απάτη της παγκόσμιας διακυβέρνησης


    Τα τελευταία χρόνια τα ελεγχόμενα από τους σαυρήτες ΜΜΕ επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου χυδαία προπαγάνδα για τη παγκόσμια κυβέρνηση και το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης. Η αλήθεια δυστυχώς τους προδίδει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.


    Η πραγματική επιδίωξη της Δρακονιανής Οικουμένης δεν είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης όπως αυτή θέλει να προβάλλει αυτάρεσκα στον κόσμο αλλά η εξάλειψη της ζωής πάνω στη Γη. Ακόμα και ο ίδιος ο Kissinger το παραδέχεται, χωρίς ίχνος ντροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το μορατόριουμ είναι ασκήσεις επί χάρτου για εσωτερική κατανάλωση για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη.


    Είναι προφανές πως οι δράκοι μέσω της "Mon Santo" χρυσοπληρώνουν αυτούς τους επιστήμονες με αστρονομικά ποσά έναντι πινακίου φακής με αντάλλαγμα τη σιωπή τους. Όποιος αρνηθεί να συνεισφέρει στο βρώμικο παιχνίδι τους απολύεται την ίδια στιγμή που η ίδια επιστημονική κοινότητα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για θάνατο από μέλη της λέσχης Bilderberg.


    Επιδίωξη των σαυρητών είναι η αποδοχή των μεταλλαγμένων σκουπιδιών από τον κοσμάκη για ν' αποδεχτεί την απάτη της έλλειψης τροφής και του υποσιτισμού την ώρα που στην αναπτυγμένη Δύση πολλοί άνθρωποι - κυρίως μικρά παιδιά - πεθαίνουν από τον διαβήτη και τη παχυσαρκία εξαιτίας των junk foods…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...