Το 2012 έφυγε! Μαζί του κι ένας χρόνος χημικών αεροψεκασμών! Ανασκόπηση chemtrails 2012 [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 | 10:53 μ.μ. | 1 σχόλια

Ένας ακόμα χρόνος φεύγει της σιωπής και της ντροπής. Της γενοκτονίας και της καταστροφής. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος, αν και δεν τρέφουμε αυταπάτες...
Στόματα, μάτια, αυτιά αξιωματούχων ερμητικά κλειστά μπροστά σε ένα κοινό που μετράει πλέον εκατομμύρια στον κόσμο, που προσπαθούν να τους βγάλουν τρελούς κι αλλοπαρμένους, με τα τσιράκια τους να συμμετέχουν στο έγκλημα λες κι αυτούς δεν τους αφορά. 
Κάναμε αυτό το slideshow με φωτογραφίες του 2012  από τη συλλογή μας, αλλά κι από εκείνες των φίλων και των αγωνιστών που καταγγέλλουν καθημερινά τα όσα βλέπουν στους ουρανούς μας. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να δώσει υγεία και δύναμη σε όλους μας ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτήν την παράνοια.























ΠΗΓΗ


Category: ,

1 σχόλιο:

  1. θελω εναν παπαδακη του αντ1 να με πεισει οτι αυτα που βλεπω πανω απο το κεφαλι μου απο το αγρινιο μεχρι τα γιαννενα ειναι καυσαερια,δειτε το φοντο της εκπομπης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...