ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΝΑΤΟ πιθανοί πρωταγωνιστές των αεροψεκασμών!

Admin | Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 | 8:45 μ.μ. | 0 σχόλια

KATSAROS1Ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας, 
Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε αποκλειστική του συνέντευξη, αποκαλύπτει...
σημαντικές λεπτομέρειες για τα δηλητήρια που μας ποτίζουν με τους αεροψεκασμούς.
του Μάκη Βραχιολίδη
Η Πολιτεία ποιο ενδιαφέρον δείχνει στις ανησυχίες και διαμαρτυρίες σας;
Κατσαρός: Απολύτως κανένα. Πριν από τέσσερις μήνες το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας είχε βγάλει ένα δελτίο τύπο στο οποίο έλεγε ότι στην Ελλάδα δεν προσγειώνονται ούτε απογειώνονται αεροπλάνα από στρατιωτικά αεροδρόμια για χημικούς αεροψεκασμούς αλλά ούτε και γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί. Μας είπαν ότι όποιοι αεροψεκασμοί γίνονται είναι σε αγροτικές περιοχές. Αυτό είναι λάθος γιατί αφενός μεν οι αεροψεκασμοί πάνω από αγροτικές περιοχές έχουν απαγορευτεί από την ΕΕ από το 1995, αφετέρου δε αυτοί οι αεροψεκασμοί δεν συμβαίνουν μόνο σε αγροτικές περιοχές. Όπως ξέρετε κι εσείς τα αγροτικά αεροπλάνα σε αυτές τις περιοχές πετάνε σε ένα ύψος 100-150 μέτρα, ενώ για τους χημικούς αεροψεκασμούς μιλάμε για ύψη γύρω στα 10.000 μέτρα.
Για ποιο λόγο λέτε να τηρεί αυτή την στάση η πολεμική αεροπορία και να σας δίνει τέτοιες απαντήσεις;
Κατσαρός: Δεν μπορώ να ξέρω, το ξέρουν οι ίδιοι...
Λέτε να έχουν πάρει «γραμμή» από την κυβέρνηση;
Κατσαρός: Ίσως να έχουν πάρει γραμμή από την κυβέρνηση, ίσως έχουν συνεννοηθεί με το ΝΑΤΟ. Αυτοί οι ψεκασμοί έχουν και κάποιο κόστος. Μόνο μία μεγάλη δύναμη θα μπορούσε να τους πραγματοποιήσει, όπως είναι η Μ. Βρετανία, οι ΗΠΑ.
«ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΠΚΗΠΙΟΥ»
Δηλαδή λέτε κύριε Κατσαρέ ότι οι αεροψεκασμοί προέρχονται από αυτές τις χώρες;
Κατσαρός: Κοιτάξτε, από στρατιωτικά αεροδρόμια είναι το πιθανότερο, γι' αυτό και στην Κύπρο υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών επειδή εκεί πέρα υποπτεύονται την βάση του ακρωτηρίου. Αλλά από βάσεις του ΝΑΤΟ, το να προσγειώνονται και να απογειώνονται αυτά τα αεροπλάνα, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει. Από 'κει και μετά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι αυτά γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας, υπό την έννοια ότι βάζουν στο καύσιμο των αεροπλάνων σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο, όπως εκτοξεύονται αυτά μαζί με τα καυσαέρια ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, μπαίνει έτσι λιγότερη ακτινοβολία στη γη και άρα αντιμετωπίζεται η υπερθέρμανση του πλανήτη. Και ευαγγελίζονται ότι με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Και υπάρχουν και μελέτες από την πατέρα της υδρογονοβόμβας, τον Έντουαρντ Τέλερ και τους συνεργάτες του, οι οποίοι είχαν υπολογίσει ότι αν ανακλαστεί κατά το 1/50 η ηλιακή ακτινοβολία, τότε για τα επόμενα 50 χρόνια μπορούμε να δαπανούμε όση βενζίνη και όσο καύσιμο θέλουμε χωρίς να υπάρχει υπερθέρμανση στον πλανήτη.
«ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ»
Υπάρχουν πολλοί όμως που πιστεύουν ότι οι αεροψεκασμοί, που το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί, έχουν σχέση με όσα υποφέρει η χώρα μας.
Κατσαρός: Γι' αυτό τον λόγο αγανακτώ. Από τη στιγμή που η επίσημη Πολιτεία δεν παίρνει μια επίσημη θέση όσον αφορά το τι συμβαίνει, τότε επόμενο είναι να εμφανίζονται και διάφορα σενάρια: Μας ψεκάζουν για να μας έχουν κάτω από συνεχή κατατονία και καταστολή ώστε να μην μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις, για να νιώθουμε πονοκεφάλους, ζαλάδες και διάφορα άλλα. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η κυβέρνηση δεν παίρνει επίσημη θέση επανω στο πρόβλημα των αεροψεκασμών, χωρίς βέβαια κανείς να μπορεί να αποκλείσει ότι συμβαίνουν και αυτά. Πριν από μερικά χρόνια, σε μια μικρή πόλη του Καναδά, την Εσπανόλα, που είχε 7.000 κατοίκους , μετά από μερικούς αεροψεκασμούς, περίπου το 90% των κατοίκων παρουσίασε μια παράξενη μορφή γρίπης. Η εθνική υπηρεσία υγεία του Καναδά διαπίστωσε ότι όντως το 90% των κατοίκων της περιοχής είχε προσβληθεί από την παράξενη μορφή γρίπης αλλά ουδέποτε τους ενημέρωσε από τι προήλθε και από τι έγινε. Πάντως επαναλαμβάνω αυτό το φαινόμενο παρουσιάστηκε μετά τους αεροψεκασμούς. Άρα, κάποιοι λένε ότι προσπαθούν να ανακαλύψουν νέου είδους μικρόβια, άλλοι ότι προσπαθούν να κάνουν μαζικούς εμβολιασμούς σε περίπτωση βιολογικής τρομοκρατικής απειλής. Επειδή δεν θα προλαβαίνουν να εμβολιάσουν τον καθένα, με ένα ψέκασμα από αεροψεκασμούς θα εμβολιάζονται χιλιάδες άνθρωποι.
Σχόλια από makeleio.gr
marinek 25-10-2012 09:53
ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ .ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΡΟΧΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΠΤΗΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20.000Ε.ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΑΡΙΟ,ΣΤΡΟΝΤΙΟ.ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ΣΤΕΚ ΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΦ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝ.ΟΔΟ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

Pispis 25-10-2012 11:58
...Μένω στην Ήπειρο και καθημερινά βλέπω τα αεροπλάνα να σηκώνονται κάθετα απο το Άκτιο.
''Κεντάνε'' κυριολεκτικά στον ουρανό!Στα αεροπλάνα που ανέφερες, τα επιβατικά ,οι γραμμές σβήνουν μετά από λίγο!
Από αυτά όχι μόνο δεν σβήνουν αλλά δημιουργούν σχέδια παραλληλόγραμμα και ζιγκ -ζαγκ!
Δεν είναι διαφορετικά αεροπλάνα είναι τα ίδια..Πάνε και έρχονται ακαθόριστα...ένα επιβατικό δεν κάνει πάνω κάτω και ζιγκ ζαγκ..Άν καθίσει κάποιος μια ωρίτσα φτάνει για να δει...Συν ότι οι ασθένειες πάνε και έρχονται....Ανά μήνα αρρωσταίνουν μαζικά ανά περιοχή.Καρδιοπάθειες ,διαταραχές,πον οκέφαλοι,ατονίε ς,ζαλάδες.. Πρόσφατα μάλιστα έγινε ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στην ατμόσφαιρα πολλών Ιταλικών πόλεων. Σε μια μελέτη των ψυχοτρόπων επιπέδων φαρμάκων στον ατμοσφαιρικό αέρα από οκτώ ιταλικές πόλεις βρέθηκαν υψηλά επίπεδα ...Ποιός μου λέει εμένα πως δεν πειραματίζονται σε νέα φάρμακα,ή ακόμα χειρότερα μας κράτουν υπό έλεγχο με ουσίες;Που είναι και το πιο πιθανό δυστυχώς!


Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...