ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ συχνότητας αεροψεκασμοί «σκέπασαν» την Πάτρα!!! 30/9/2012 - Μέρος Α

Admin | Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 6:44 μ.μ. | 6 σχόλια

Satellite Image
Πάτρα, Κυριακή 30 Σεπτεμβίου 2012. 

Χιλιάδες κόσμου μαζεμένοι στο κέντρο της πόλης να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και το μοναδικό γεγονός, τον αγώνα στο κέντρο της πόλης.


Κι ενώ τα βλέματα όλων είναι...καρφωμένα σε σκηνές σαν αυτή...





τι γίνεται λίγο πάνω από τα κεφάλια τους;


ΧΑΜΟΣ!!!!

Ας δούμε λίγο τις προβλέψεις του καιρού για σήμερα 

Το Poseidon δε δείχνει ίχνος συννεφιάς πουθενά.

Το ίδιο μας λέει και το sat24



Ομως.. η πραγματικότητα είναι διαφορετική!

Κυριολεκτικά, δεκάδες αεροσκάφη, από διάφορες κατευθύνσεις όπως θα δείτε και στις φώτο, φρόντισαν να καλύψουν τον ουρανό δημιουργώντας τα τεχνητά νέφη που θα δείτε στις φώτο.

Τα αεροσκάφη, πολλές φορές ανά δύο,  πραγματοποιούσαν συνεχώμενους ασταμάτητους αεροψεκασμούς που ξεκινούσαν και σταματούσαν στα όρια της πόλης. 

Άραγε μόνο πάνω απο την πόλη υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασιές;



Προσέξτε πόσες δεκάδες γραμμές υπάρχουν στο βάθος!!!





Πάνω από το κέντρο της πόλης




Δείτε το φαινόμενο chembow (χημικό ουράνιο τόξο)









Αναρωτιέμαι πότε κανένα απο τα ΜΜΕ θα αναφερθεί στο θέμα.. Αλλά οι αεροψεκασμοί δεν έχουν... κυτταρίτιδα για να είναι πρώτο θέμα!!!

Δείτε και το Μέρος Β ΕΔΩ 

Satellite Image

Category: , ,

6 σχόλια:

  1. Κάτι παρόμοιο γινόταν και στην Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι!!!Χαμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,είχαν συνέδριο και airshow οι αεροψεκαστές τής Μακεδονίας.

      Εσύ με τόσο ψεκασμό πώς καταφέρνεις ακόμα και ζείς;

      Διαγραφή
  2. Στην Τρίπολη στις 30/09/12 στις 1,2,3πμ,12,13,14,15μμ η ώρα με τα μάτια μου είδα τρία-τρία τα αεροπλάνα να περνούν από πολύ χαμηλά και με μικρή ταχύτητα και τα δήθεν καυσαέριά τους να είναι διακοπτώμενα(!) και να θολώνουν τον ουρανό. Θα μου πει κάποιος της αεροπορίας τι κάνουν 30 και... αεροπλάνα μεσημέρι και βράδυ στον ουρανό μας; Τα δύο μωρά που έχω θα ζήσουν ή θα πεθάνουν από αυτές τις βρωμιές... Δεν με νοιάζει αν ψεκάζουν, αν είναι πειράματα της γεωμηχανικής, με νοιάζει που δύο χρόνια τώρα κάτι μεγάλο συμβαίνει και γίνεται και κρυφά και όχι μόνο στην Αρκαδία... Ξυπνήστε μωρέ... όλη η τροφική αλυσίδα κινδυνεύει... ο καρκίνος θα αυξηθεί με τα υπολείμματα αυτά...(email αναγνώστη μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωστε τα είδες "τρία-τρία" τα αεροπλάνα να περνούν ε;
      Τα δυό μωρά που έχεις ελπίζω να είναι πιό έξυπνα από σένα.....

      Διαγραφή
  3. Ποτέ δεν θα μιλήσουν τα Ελληνικά ΜΜΕ... Μόνο Αμερικάνικα έχω δει να το το αναφέρουν ως σημαντικό θέμα σε διάφορα ειδησεογραφικά κανάλια.Χθες και σήμερα στην Βέροια οργιάζουν ασταμάτητα!!! Δεν βλέπεις ουρανό,παρά μόνο χημικές ουρές!!! Είναι αστείοι μερικοί που ακόμη μιλάνε για contrails(καυσαέρια).Είδα με τα μάτια μου σε κάποια στιγμή να αρχίζει να ψεκάζει μόλις πλησίαζε πάνω από την πόλη.Όπως σε άλλο σημείο έκανε διακοπές ενδιάμεσα... λες να είχαν μηχανές από κανά παλιό Φίατ και αναβόσβηναν οι μηχανές του?? :) Το πιό συγκλονιστικό γιά μένα είναι ότι κανείς δεν πρόσεξε τι κοιτούσα πόση ώρα στον ουρανό και ότι φωτογράφιζα.Μεταξύ άλλων πρέπει να ρίχνουν και σκόνη αποβλάκωσης... Περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την αδιαφορία τη διαπίστωσα κι εγώ.
      Είσαι δίπλα τους, τραβάς κάθετες φωτογραφίες τον ουρανό και δε σηκώνουν το κεφάλι από περιέργεια να δουν τι κάνεις βρε παιδί μου!
      Και περιμένεις μετά να το σηκώσουν από μόνοι τους!!!
      Α ρε Ελληναράαααα... πάμε στοίχημα ρε... ΓΕΡΑΑΑΑ!!!!!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...