ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ

Admin | Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 | 11:28 μ.μ. | 4 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ!!! 

Μετά τις εκλογές 7 Μαίου 2012 το τι αεροπλάνο πέρασε στην Αρκαδία και στην Τρίπολη δεν λέγεται!!! Από το πρωί έως το βράδυ κάθε 15 λεπτά...
ψεκάζανε. Θα πεθάνουμε!!! Ο ουρανός έγινε σαν γάλα και ο ήλιος είχε χαθεί. Καλά ποια μάνα τους γέννησε; Τι κάνουμε όλοι μας;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Η αεροπορία έβγαλε ανακοίνωση αόριστη μετά από καταγγελίες πολιτών!!! Μιλά για καυσαέρια!!! Θόλωσε από τα δήθεν καυσαέρια ο ουρανός και η θερμοκρασία έγινε αφόρητη!!! Εμπιστευτείτε τα μάτια σας!!! Δείτε στο ιστολόγιό μας νέα ντοκουμέντα φωτογραφίες και βίντεο από την Τρίπολη και την Αρκαδία, αεροψεκασμοί χωρίς όριο!!!!


Πηγή :  http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

Category: ,

4 σχόλια:

  1. Είμαι από την Πάτρα.Ασχολούμαι με αγροτικά. Βλέπω τα δέντρα μας ειδικά τα εσπεριδοειδή να μαραζώνουν..εδώ οι πορτοκαλιές οι λεμονιές και οι μανταρινιές χάνουν τα φύλλα τους και τα περισσότερα από αυτά που μένουν κιτρινίζουν..οι ελιές μας χάνουν τα φύλλα τους κι αυτές και εχω δει αρκετά μαραζωμένα κυπαρίσσια τελευταία... Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους του Θεού που ασχολούνται με το θέμα.
    ...εύχομαι να έχουμε καλές εξελίξεις στο θέμα με τη χάρη του Θεού πάνω απ' όλα! (ΣΧΌΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ) http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριοι μην ακουτε τι λεει η αεροπορια . μας ψεκαζουν κανονικα , και εμας και ολα τα παιδια μας τα ελληνοπουλα . τους ευχωμε απο την καρδια μου , σε αυτους που κανουν τετοιο φονο , οτι χειρότερο . βρωμερες ψηχες , αντιχριστοι . δεν εχουμε και κανα αντιεροπορικο να τα κατευαζω κατω σαν τα κοτσιφια . ου να μου χαθητε φονιάδες . δεν αφήσατε φυση , και ιδικα οι θανατοι τον τελευταιο καιρο στην ελλαδα ειναι το κατι αλλο . παρακαλω αν γνωριζει καποιος απο που απογειωνοντε αυτα τα αεροσκαφη , απο εδω ελλαδα ? η ερχωντε και απο εξω . μας ενδιαφερει πολυ αυτο , αν γνωριζει καποιος ας γραψει . ευχαριστω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Τρίπολη στις 30/09/12 στις 1,2,3πμ,12,13,14,15μμ η ώρα με τα μάτια μου είδα τρία-τρία τα αεροπλάνα να περνούν από πολύ χαμηλά και με μικρή ταχύτητα και τα δήθεν καυσαέριά τους να είναι διακοπτώμενα(!) και να θολώνουν τον ουρανό. Θα μου πει κάποιος της αεροπορίας τι κάνουν 30 και... αεροπλάνα μεσημέρι και βράδυ στον ουρανό μας; Τα δύο μωρά που έχω θα ζήσουν ή θα πεθάνουν από αυτές τις βρωμιές... Δεν με νοιάζει αν ψεκάζουν, αν είναι πειράματα της γεωμηχανικής, με νοιάζει που δύο χρόνια τώρα κάτι μεγάλο συμβαίνει και γίνεται και κρυφά και όχι μόνο στην Αρκαδία... Ξυπνήστε μωρέ... όλη η τροφική αλυσίδα κινδυνεύει... ο καρκίνος θα αυξηθεί με τα υπολείμματα αυτά...(email αναγνώστη μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τρίπολη είναι αεροπορικός κόμβος με συνωστισμό γενικώς. Επίσης 30 Σεπτεμβρίου ήταν μέρα Κυριακή, δηλαδή μια από τις πιο βαριές σε κυκλοφορία μέρα της εβδομάδας, τόσο για υπερπτήσεις όσο και charter πτήσεις που πάνε-έρχονται από/προς Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Χανιά, Dalaman, Mugla κλπ προς/από Ιταλία και κεντρική Ευρώπη. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Σε εκείνη την περιοχή έχουν πιάσει ήδη >30000ft, οπότε η εμφάνιση ιχνών είναι αναμενόμενη.

    Και αυτό δε συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια, αλλά από τον καιρό που άνθρωπος κατάφερε να πετάει σε τέτοια ύψη.

    Όσο για τον αν ψεκάζουν εμάς, αρκείο να δείτε πώς συμπαρασύρθηκε από τον αέρα σε εκείνα τα ύψη το νέφος από το ηφαίστειο στην Ισλανδία πριν 2-3 χρόνια, καθώς και τη μεταφορά του νέφους της ραδιενέργειας από το Τσερνομπιλ και τη Φουκοσίμα. Ψεκάζεις εδώ, τη ρουφάει ο Σύριος. Δεν είναι βότσαλα τα αέρια να πέσουν στη γη μονομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...