Τρελή πορεία αεροπλάνου πάνω από την Κοζάνη! Γέμισε άσπρες γραμμές ο ουρανός

Admin | Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 | 6:00 μ.μ. | 5 σχόλια


Μεσημέρι Τετάρτης 30 Μαρτίου και ο ουρανός της Κοζάνης γεμίζει με τις χαρακτηριστικές λευκές γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα!

Πολύς ο κόσμος που παρακολουθούσε την..
περίεργη πορεία ενός αεροπλάνου, με τα πηγαδάκια να δίνουν και να παίρνουν


Δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο του KOZANILIFE.GR, την ιδιαίτερη πορεία του αεροπλάνου αλλά και το πλήθος των γραμμών στον ουρανό της Κοζάνης:



















Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Category: ,

5 σχόλια:

  1. οι ψεκασμοι ειναι μονιμοι κανενας δεν καταλαβαινει χρονια τωρα, ο κοσμος παγκοσμια εχει υποστει πνευματικη υποβαθμιση στα ορια κρετινισμου οποτε δεν αντιλαμβανεται τιποτα περαν της τηλεορασης.αρα χαμενο παιχνιδι! ειναι κοντα η παγκοσμια καταστροφη το θεμα ειναι πλεον αν αυτοι που θα επιβιωσουν θα ξανακαταστραφουν η θα αλλαξουν στο καλυτερο αν και η ιστορια δειχνει οτι κανουμε ολα τα ιδια λαθη...και δεν ειναι μονο οι ψεκασμοι εχουμε γενοκτονια των ευρωπαικων λαων και αξιων με το προσχημα προσφυγων εχουμε τρομοκρατια και φυλακιση ιδεων με στημενα βομβιστικα γεγονοτα εχουμε τα παντα που μπορουν να μας βασανιζουν και σκοτωνουν! οτι καλο δολοφονειται! οσο και να τα επισημαινουμε το πληθος δεν καταλαβαινει..οπως λενε και πολλοι γιατροι παγκοσμια ο νεος πληθυσμος εχει μειωμενο IQ λογω τροφων εμβολιων και ψεκασμων..αρα τι περιμενουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από έναν ασυνήθιστα ήπιο χειμώνα (ψεκαστικά, καθώς θερμοκρασιακά μόνο χειμώνας δεν ήταν, εξαιρουμένων ~10 ημερών), μπήκαμε πια στη καρδιά (εποχιακά) της άνοιξης και παράλληλα, ως συνήθως, στο ζενίθ της ψεκαστικής σεζόν, με "αραιές νεφώσεις"





    p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }


    ευρωπαϊκών προδιαγραφών... Επισυνάπτω μερικά σημερινά (17/04/2016) στιγμιότυπα από τη κεντρική Πελοπόννησο --παρόμοιες συνθήκες επικρατούσαν και το προηγούμενο διήμερο (και λογικά θα συνεχίσουν να επικρατούν για το ερχόμενο δίμηνο, αν διατηρηθεί η παράδοση των τελευταίων ετών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To εντατικο ψεκασμα στην ελλαδα ξεκινησε απο τοτε που μας εβαλε ο Γιωργακης στο ΔΝΤ,εντατικοποιηθηκε περισσοτερο επι Σαμαρα και εγινε ανεξελεγκτο επι συριζοψεκασμενων,χτες ιδιως στη χαλκιδα το βραδυ και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειμαι σαν μαστουρωμενος,το σπιτι μεσα βρωμαει φαρμακιλα απτο ψεκασμα,ρε συγκαμενε τι μας ψεκαζουν για να μην αντιδραμε και να ψοφαμε και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=8Yk7t_YhgDc ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ....ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" http://ellinikahoaxes.gr/2016/06/30/%ce%b7-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...