Καλό χειμώνα... και ξεκινάμε με on/off αεροψεκασμό....

Admin | Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 | 5:18 μ.μ. | 3 σχόλια

Καλό χειμώνα παιδιά...
απ' ότι παρατηρείτε, και οι πλέον δύσπιστοι, το αεροπλάνο που βλέπετε ενώ έβγαζε του κόσμου το "λάδι" από τους κινητήρες , ξαφνικά ένας υπερμηχανικός της πολιτικής-πολεμικής αεροπορίας, το έφτιαξε εν πτήση και σας το παρουσιάζω με όσο καλύτερη φώτο μου επιτρέπει η μηχανή που διαθέτω.
Απολαύστε επίσης στο βάθος και άλλες γραμμές "απλωμένες" από "χαλασμένους" κινητήρες αεροσκαφών τα οποία φτιάχτηκαν και αυτά εν πτήση.......

Είναι τόσο διακριτικοί οι πιλότοι τους, που δεν θέλουν να ενοχλούν τα "κατάλοιπα" των κινητήρων τους, έτσι τους επισκευάζουν αμέσως εν πτήση.
Απολαύστε τα σύννεφα του απογευματινού ουρανού δημιουργία αεροπλάνων - φαντασμάτων. Αρκεί να παρατηρήσετε ότι όλα τα σύννεφα αναπτύσσονται πλέον σε ατελείωτες ευθείες παράλληλες μεταξύ τους...​

Αναγνώστης 

Τρίπολη 6-9-2014








 


Category:

3 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ..ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ..ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ..ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΑΛΗΝΙΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΖ ΜΕ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΑΠΙΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΟΥ..ΩΡΑ ΛΥΤΡΩΣΗΣ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΖΩ ΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Θεσσαλονίκη ψέκαζαν όλο το καλοκαίρι εξ ου κι ότι συνολικά οι ηλιόλουστες μέρες φέτος δεν ξεπέρασαν τις 15 (και πολλές μπορεί να λέω).
    Τώρα στοχοποίησαν εδώ και μέρες όλη τη Β. Ελλάδα και καταστρέφουν όσες καλλιέργειες δεν είχαν καταστραφεί από προηγούμενες φτιαχτές θεομηνίες.
    Δεν είναι τυχαίο ότι τα νησιά είχαν μια χαρά καλοκαίρι, όπως και στα πελάγη μας. Εκεί γιατί να ψέκαζαν? Δεν υπήρχαν καλλιέργειες!
    Όλα προγραμματισμένα τα έχουν στην παραμικρή λεπτομέρεια.

    Τώρα όσο αφορά τον αναμενόμενο σεισμό στις 20 Σεπτέμβρη περίπου, το δήλωσε στο φόρουμ του ο Ηλίας Τσιάπας. Δόθηκε βαρύτητα στις δηλώσεις του γιατί είχε προβλέψει τους 2 προηγούμενους σεισμούς που έγιναν πρόσφατα.
    Όπως και νάχει, ζούμε μέρες δύσκολες κι έρχονται ακόμα χειρότερες.
    Ο Θεός ας βάλει το χέρι του, γιατί όταν το βάζουμε εμείς, βγάζουμε τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκριτικά με τις συνθήκες που βίωσε φέτος η Καλιφόρνια -και μάλλον θα εξακολουθήσει να βιώνει- πολύ φοβάμαι πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Τουλάχιστον εδώ έχουμε ακόμα βροχές, αν και συνήθως σύντομης διάρκειας και πλημμυρικής παράλληλα έντασης. Συνήθως όταν βρέχει ακούω αεροσκάφη να πηγαινοέρχονται πάνω από τη καταιγίδα, οπότε αμφιβάλλω αν τελικά η ποιότητα του βρόχινου νερού οφελεί τις καλλιέργειες.

    Όσο πάντως περνάει ο καιρός οι αεροψεκασμοί παρατηρώ ότι δρομολογούνται ολοένα και πιο διακριτικά / συγκαλυμμένα --έχω πια να αντικρύσω στη Πελοπόννησο ουρές χιλιομέτρων και πλέγματα από τη περίοδο των εκλογών το Μάιο. Προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι αραιά και που mini-trails πάνω από φυσικά σύννεφα, αλλά κατά τα λοιπά σε καθημερινή βάση μονάχα μόνιμη θολούρα στον ορίζοντα, ψεύτικα σύννεφα στα ανώτερα στρώματα (χωρίς όμως όπως παλιότερα να μπορώ να διακρίνω τα ψεκαστικά που τα δημιούργησαν) και φυσικά καταιγιδοφόρα νέφη που διαλύονται πρωτού καλά-καλά προλάβουν να δώσουν έστω και μια σταγόνα.

    Αυτές οι συνθήκες, κατά συνέπεια, καθιστούν δυστυχώς αρκετά πιο δύσκολη την αναγνώριση του προβλήματος από τη πλειοψηφία του κόσμου που εμμένει (πεισματικά) στην ανυπαρξία του. Και χωρίς κρίσιμη μάζα, οι αναγκαίες ενέργειες στις οποίες πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσουμε με γνώμονα την επίλυση -πέραν του να εκφράζουμε ο καθένας το καημό του online- όπως λ.χ. ανάλυση βρόχινου νερού και αιωρούμενων σωματιδίων, είναι φύσει αδύνατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...