Λυσσαλέοι αεροψεκασμοί για 10η ημέρα... και μετά μαντέψτε...

Admin | Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:23 μ.μ. | 3 σχόλια

Παρακολουθείστε τι έγινε το τελευταίο διήμερο για δέκατη συνεχόμενη μέρα .
Η κα.Σούζη ανήγγειλε καταιγίδες σε λίγες ώρες

Τι να περιμένουμε μετά την βροχή;;;

Μήπως καμιά έξαρση γρίπης και όλα τα συναφή...;;;

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των αεροψεκασμών και την κλιμάκωση του μέχρι τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα....

Αναγνώστης


Τρίπολη 23 έως 25-9-2014










 
 








Haarping και ακραία καιρικά φαινόμενα....









Category: ,

3 σχόλια:

  1. Βριλήσσια, Αττική, 26/9/2014


    Τεχνητή μαυρίλα καλύπτει από σήμερα τα ξημερώματα το λεκανοπέδιο, με τους λακέδες της NSA να προαναγέλλουν καιρική επίθεση από τις ΝΑΤΟϊκές εγκαταστάσεις της Πάρνηθας.


    Σύμφωνα με τους παράφρονες της Νέας Τάξης η τεχνητή υπερκακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα ενταθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ενώ πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 03/10/14 ...και ξαφνικα απο το τελευταιο σ,κ επαψαν τα αεροπλανα που περνανε στον ουρανο του ξυλοκαστρου να βγαζουν τις μεγαλες παχιες ουρες,,μηπως αυτα δεν καινε καυσιμο? ειναι μολις βγηκαν απο το κτεο ελεγμενα? μηπως θαυμα της μηχανικης και αεροναυπηγικης???τι εγινε οεοοο με τους ψεκαστες?νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο και δεν καταλαβαινουμε το βρωμικο παιχνιδη τους μαζι με τους προδοτες των μνημονιων?και ρωταω τους πολλους χαζοχαρουμενους αυτης της πανεμορφης πατριδας πως το δικαιολογουν τι τους ειπε στο μαθημα το μεγκα ο αντεννα ο αλφα και σκαι η πλυση του ανυπαρκτου τους εγκεφαλου καλα κρατει.γιατι τωρα τα αεροσκαφοι, και 2 μηνες το καλοκαιρι εξαφανιζονται οι ουρες απο πισω τους? που πηγαν βρε ραγιαδες της οκας??? ξυπνατε ρε ζουλαπια επιτελους τι ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ και ευτυχως σε εμας δεν το δινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά οι τελευταίες μέρες ήταν υπέροχες, δίχως βέβαια να είμαι πεπεισμένος ότι απήχαν καθ' ολοκληρίαν από το «έργο» τους ή ψέκαζαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί (θεωρώ ότι τα trails από μόνα τους ενδεχομένως να μη λένε όλη την αλήθεια). Από σήμερα πάντως, κρίνοντας από το ξεκίνημα της ημέρας και τις «προβλέψεις» για το Σ/Κ και την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένω πως θα... προσγειωθούμε σύντομα ξανά στη πραγματικότητα, με την έλευση του vol. 2 ψεκαστικού κύκλου της σεζόν προ των πυλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...