Οι τελευταίοι αεροψεκασμοί... του πρώτου εξαμήνου του 2014.

Admin | Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 | 10:22 π.μ. | 7 σχόλια

Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε κάποια μέρα..  "Αυτοί ήταν οι τελευταίοι αεροψεκασμοί..." Αλλά η Νέα Τάξη δυστυχώς "τρέχει" πολλά πρότζεκτς παράλληλα και συνδυαστικά.  Τελευταία μέρα του Ιουνίου και ακόμη οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται....



Άρτα 30-6-2014




 
 




Category: ,

7 σχόλια:

  1. τραβατε για μπανακι θαλασσα να καρκινιασετε , ολα στη θαλασσα καταληγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς πάνε παντού.
    Και στην θάλασσα να μην πας, υπάρχει παντού. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΥΠΟΗΧΩΝ...ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝ:ΚΟΥΣΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ..Η ΘΑ.ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ.ΚΟΛΑΣΗ.8/7/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις εκφοβισμού των πολιτών συνεχίζονται με άλλη μορφή: τους εμπρησμούς.

    Οι σαυρήτες της Νέας Τάξης εξουσιοδότησαν τον Τζωρτζ Σόρος να αμολύσει τα μπουμπούκια του σ' όλη την Ελλάδα.

    Στο κόλπο μπαίνουν για πρώτη φορά οι τζιχαντιστές του νεοσύστατου "ισλαμικού χαλιφάτου" οι οποίοι αφού ανάρτησαν στο διαδίκτυο έναν χάρτη-πρόκληση με το μισό πλανήτη υπό ισλαμική κατοχή πριν από λίγες εβδομάδες ύψωσαν τη σημαία τους στον σταθμό του ΟΣΕ στη Θήβα.

    Μαζί με τους Γκρίζους Λύκους και τους Αλβανούς εθνικιστές οι φανατικοί ισλαμιστές επιδιώκουν να καταλάβουν τον ευρωπαϊκό Νότο με τις ευλογίες των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες το απόγευμα πάντως είχαμε μία σύντομη επίσκεψη ψεκαστικών στη Πελοπόννησο. Κατά τα λοιπά, όλος ο Ιούνιος (εξαιρουμένης μιας και μόνο ημέρας) και ο διανυθής Ιούλιος κύλησαν με μόνιμη, απίστευτη θολούρα / «ασπρίλα» στον ορίζοντα, λες και έχουμε βαριά βιομηχανία στη περιοχή. Α, και με πολύ κουνούπι βέβαια, όπως πολύ έγκυρα -σε αντίθεση με το δήθεν «ηλιόλουστο», «καθαρό» ουρανό- προέβλεψε το meteo-μαντείο (αλήθεια, εξέδιδε ανέκαθεν προβλέψεις περί... «δραστηριότητας κουνουπιών» τα καλοκαίρια;)! Ε ρε τι έχουμε να δούμε από Σεπτέμβρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ...10/72014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να σου πω, δε νομίζω να την έχει γλιτώσει ευρωπαïκή πόλη...


    Γενικά, όταν για εβδομάδες, με χαμηλή υγρασία και απουσία βιομηχανικής δραστηριότητας στη περιοχή αντικρύζω στον ορίζοντα την εικόνα του attachment (ενδεικτικά βρήκα μία φωτογραφία από Καλαμάτα, η εικόνα παντού η ίδια είναι --θολός, άσπρος, στη καλύτερη ανοιχτός γαλάζιος, ορίζοντας και ορατότητα με το ζόρι ~ 15 km σε συνθήκες όπου κανονικά θα έπρεπε να είναι πρακτικά απεριόριστη), το αμόρφωτο, συνωμοσιολογικό μυαλό μου σκέφτεται το ψέκασμα, κι ας μην είναι ορατό ούτε ένα trail.


    Δυστυχώς, googlάροντας είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσει κανείς αντίστοιχες φωτογραφίες προ 10-20ετίας. Ως εκ τούτου, ειδικά για τους νεότερους, που με αυτή τη πραγματικότητα μεγάλωσαν, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...