Επιστολή-ερώτηση αναγνώστη στη Greenpeace για τους αεροψεκασμούς. Τι απαντά η οργάνωση;

Admin | Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 | 10:47 π.μ. | 7 σχόλια

"Εχθές έστειλα στην Greenpeace Greece επιστολή, για να μάθω την θέση της για τα chemtrails γιατί πρόσεξα ότι στην ιστοσελίδα της δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για το σοβαρό αυτό ζήτημα. Με εξέπληξε η απάντηση που πήρα από την μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση, και σας την επισυνάπτω μαζί με την επιστολή μου για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας."

Ο αναγνώστης μας έστειλε την επιστολή στο psekasmata και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια...


ΠΡΟΣ ΤΗΝ  Greenpeace Greece 

 Έψαξα στην ιστοσελίδα σας, αλλά δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεστε στην γεωμηχανική, και στα ψεκάσματα (chemtrails) από αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος που βλέπουμε καθημερινά τις δικτυωτές γραμμές που αφήνουν στον ουρανό της Ελλάδας.

Είναι τουλάχιστον απορίας άξιο, το να μην ασχολείται η μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση με ένα τόσο σοβαρό για το περιβάλλον και για την υγεία μας θέμα.

Παρακαλώ να με πληροφορήσετε ποια είναι η θέση της Greenpeace για το ζήτημα αυτό.

Ζ. Α.



Greenpeace Greece <gpgreece@greenpeace.org>

προς Εμέναhttps://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
Αγαπητέ κε Ζ..................

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επικοινωνία σας με την Greenpeace. Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η δράση μας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς επικεντρώνεται στις εκστρατείες ενάντια στις κλιματικές αλλαγές, στην απαγόρευση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών, και την προστασία της θαλάσσιας ζωής μέσω της δημιουργίας θαλάσσιων καταφυγίων. 
Επιπλέον, η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές πολιτών όπως εσείς. Αυτή η επιλογή μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε απολύτως ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε συμφέροντα, παράλληλα όμως περιορίζει τους πόρους της οργάνωσης. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνειδητά επιλέξει την αξιοποίηση των πόρων (οικονομικών και ανθρώπινων) και της τεχνογνωσίας μας στους παραπάνω συγκεκριμένους τομείς με στόχο η δράση μας να είναι αποτελεσματική και αποδοτική. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναλάβουμε ουσιαστική δράση και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα. 
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα περιβαλλοντικά προβλήματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η δράση μας όμως, όπως αναφέρουμε παραπάνω, επικεντρώνεται σε αυτά για τα οποία έχουμε διενεργήσει έρευνες σε βάθος και έχουμε συνεργαστεί με έγκριτους επιστήμονες διεθνώς. Δεδομένου ότι το ζήτημα των chemtrails δεν περιλαμβάνεται σε κάποια από τις διεθνείς μας εκστρατείες, δε διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη πληροφόρηση των πολιτών. 
Έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα γύρω από την θεωρία της ύπαρξης chemtrails και πως, εαν υπάρχουν, μπορεί να χρησιμοποιούνται για μετατροπή καιρικών συνθηκών, βιολογικό πόλεμο, μεταφυσικές δραστηριότητες ή έλεγχο των εγκεφαλικών λειτουργιών του ανθρώπου. 
Η Greenpeace δεν έχει οποιαδήποτε έρευνα ή σχέση με αυτό το θέμα. Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πληθώρα κειμένων γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρασκευόπουλος
Ελληνικό γραφείο της Greenpeace
Greenpeace Ελλάς  Κολωνού 78, τ.κ. 104 37 - Αθήνα



Περισσότερα για την αντιμετώπιση της Greenpeace, η οποία έχει αυτοχαρακτηριστεί ως "Μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος", μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Δείτε επίσης...

Η Greenpeace έχασε 3,8 εκατ. ευρώ σε παιχνίδια κερδοσκοπίας!

Category:

7 σχόλια:

  1. δηλαδή ''ταμπλώ σουτζουκάκια'' η Greenpeace.
    Ωραία, αν δείτε φράγκο ποτέ από εμένα για τις πάπιες και τις φώκιες να μου γράψετε. Δε λέω καλές κι αυτές, αλλά εδώ μιλάμε για ανθρώπους που εισπνέουν όλη τη σαβούρα που πετάνε τα αεροπλάνα.
    Από τη μια η υδρόλυση νοτιοδυτικά της χώρας με τα χημικά της Συρίας, από την άλλη οι ψεκασμοί...από την παράλλη όλα τα οικονομικά βασανιστήρια και πειράματα πάνω μας.


    Ζητούνται ΗΡΩΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ετσι,,για καμια φαλαινα ειστε μονο,,καλα τα λεω χρονια τωρα και σας φτυνω,,,το βρωμικο και υποπτο προσωπο σας φανηκε με τους φονους στην σερβια και τον νεοταξικο πολεμο εκει, που εγινε στα μεσα των 90s , τα απεμπλουτισμενα ουρανια που πεφταν κατα τοννους με τις "εξυπνες" βομβες των βρωμο αμερικανο-ευρωπεων,ειχατε εξαφανιστοι ποντικια του τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ρόλος τους είναι να κάνουν τον μέσο πολίτη να νιώσει ένοχος επειδή δεν ανακυκλώνει. Παίζοντας έτσι το βρώμικο παιχνίδι της ''αειφορίας'' που ως όρος εφευρέθηκε για να σκεπάσει όλες τις πομπές των πετρελαιάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανακύκλωση μια χαρά είναι, αρκεί να μη δικαιολογεί την ακόρεστη κατανάλωση. Η ανάπτυξη, απεναντίας, ανεξαρτήτως περιτυλίγματος (πράσινη, εναλλακτική, αειφόρος), κάθε άλλο παρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι ζούμε πρωτοφανείς δύσκολες εποχές, στους περισσότερους από μας είναι πλέον προσωπικό βιώμα.
    Οι μάζες εξαπατούνται καθημερινά όλο και περισσότερο κι υπόλοιποι από μας σαν πρώτο βήμα καταχωρούμαστε στους "γραφικούς".
    Θέλει ανδρεία να μπορείς να αντιταχθείς με κάθε τρόπο στην όποια επίθεση αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.
    Τα λόγια είναι εύκολα αλλά ο καθένας μας κρίνεται στην πράξη τελικώς.

    Δυστυχώς ξαναλέω πως η Greenpeace λύγισε κι είναι πλέον φανερό.
    Το βάρος αυτών που υπερασπίζονταν αποδείχτηκε μεγαλύτερο των δυνάμεών της.
    Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγε ξεκάθαρα πως "μέχρι εδώ μπορούσα", παρά να προφασίζεται διάφορες φτηνές δικαιολογίες.
    Νομίζω πως σε όλους εμάς που την στηρίζαμε τόσα χρόνια άξιζε περισσότερος σεβασμός από μέρους της.

    Συνειρμικά μου έρχεται πάλι αυτό που είχε πει ο Ανδρέας Κάλβος: "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς αγαπητή μου η Greenpeace κατάντησε τσιράκι των δρακονιανών επικυρίαρχων. Πολύ περισσότερο όταν αυτά τα γλοιώδη ερπετά την εξανάγκασαν να τζογάρει στα χρηματιστηριακά παράγωγα καιρού όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στο blog προ λίγων ημερών.

    Όσα μέλη της οργάνωσης προέβαλαν αντιρρήσεις δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους από τον Ουγγροεβραίο ανουννάκο George Soros.

    Μοιράζομαι τον πόνο σου όπως χιλιάδες νέα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σ' αυτό το ζοφερό και απάνθρωπο περιβάλλον.

    Αυτή η παράλογη στάση εκ μέρους της οργάνωσης με κάνει να δακρύζω από απαγοήτευση και λύπη.

    Προσωπικά περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση για τη σχεδιαζόμενη ηλεκτρονική σήμανση των βρεφών εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί το RFID στην υγεία των νεογνών - γεγονός καθόλου άσχετο με το καυτό θέμα των ψεκασμών.

    Η ανησυχία μου εστιάζεται στο γεγονός ότι αυτά τα microchips εμπεριέχουν μια πανίσχυρη δόση υδροκυανίου η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να διοχετευθεί εξ αποστάσεως στο σώμα αυτών των αθώων αγγελουδιών με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

    Τυχόν αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη αξιοποίηση αυτού του κατάπτυστου μέτρου από τις κυβερνήσεις για την εξόντωση των ανεπιθύμητων για την Οικουμένη φωνών συνιστά εγκληματική ενέργεια που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές.

    Το κλάμα ενός μωρού που έρχεται στον κόσμο είναι αυτό που ενοχλεί περισσότερο αυτά τα κτήνη.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZriVPgzjvPs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση είναι ουτοπία νομίζω να περιμένεις.
    Δεν μας έχουν συνηθίσει να μιλούν ξεκάθαρα και ντόμπρα.

    Θα είχες διαβάσει πιστεύω πριν μερικούς μήνες για την Coca Cola που το "σερβίριζε" ώς φιλανθρωπία το να προσφέρει τα προϊόντα αντί γάλατος στα βρέφη της Αφρικής με τρελές παρενέργειες στους οργανισμούς τους.
    Καταλαβαίνεις? Coca cola αντί γάλατος στα μωράκια!!!!
    Κι έβγαινε ο εκπρόσωπος της και μιλούσε με ύφος φιλάνθρωπου ότι ενδιαφέρεται γι αυτά ότι εφόσον πάσχουν από λειψυνδρία σε εκείνες τις περιοχές, καλό είναι να μάθουν από μικρά αντί νερού να πίνουν το δηλητήριο αυτό!!!!
    Κι αυτά πέθαιναν με φρικτές συνέπειες (τρυπούσαν τα στομαχάκια τους, ανέπτυσαν διαφόρων μορφών καρκίνων κλπ).
    Τι να περιμένεις μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...