Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Στο έλεος της κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα τις επόμενες ώρες!

Admin | Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 | 2:44 μ.μ. | 10 σχόλια

Στο έλεος της κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, έντονες καταιγίδες και χαλάζι.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα
πλήξουν την Πέμπτη και την Παρασκευή περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Πέμπτη βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν τις επόμενες ώρες το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία.
Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

2. Αύριο Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα της παραγράφου 1 είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την κεντρική και ανατολική Στερεά.

Δείτε μια "συνηθισμένη" καλοκαιρινή εικόνα... Μην ξεχνάτε.. μιλάμε για μέσα Ιουνίου!!!


Ημαθία: Δείτε το χαλάζι που έπεσε σε Παλατίτσια και Μελίκη (φωτό)

Φαίνεται ότι το χαλάζι το έχουν πετύχει πολύ καλά στην κατασκευή του, καθότι κάθε φορά που έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα μέσα στη θερινή περίοδο υπάρχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και μια χαλαζόπτωση.

Έχουν διαλύσει κάθε μορφής καλλιέργεια... ωστόσο κάποιοι αυτοπαρηγορούνται γιατί άκουσαν στα κανάλια ότι η "φυσιολογική" κλιματική αλλαγή φταίει.

Δεν είναι έτσι φίλοι μου. Τίποτα δε γίνεται τυχαίο... Έχετε ακούσει για τα χρηματιστηριακά παράγωγα του καιρού;;;

Η καταστροφή είναι βασικό επενδυτικό εργαλείο στην παγκόσμια οικονομία.

Δείτε το πρώτο Ελληνικό ντοκυμαντέρ που εξηγεί τα αυτά τα παιχνίδια εδώ


Category: ,

10 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ....ΣΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ...ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ..ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΝΕΦΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα αρρωστημένα μυαλά τα βάζουν με μένος κατά του internet γι' αυτό φροντίζουν να αχρηστεύσουν χιλιάδες Η/Υ είτε μέσω κακόβουλων λογισμικών είτε μέσω τεχνητών ηλεκτρικών φαινομένων τύπου EMP όπως έγινε στη περίπτωση του router σου.

    Χθες το απόγευμα μου χάλασε το UPS (ένα παλιό BackUP ES-500 της American Power Conversion το οποίο αγοράστηκε από το ΠΛΑΙΣΙΟ το 2002) μετά από αδιάλειπτη λειτουργία 12 ετών.

    Συγκεκριμένα του χάλασε η μπαταρία και διαπίστωσα έντρομος ότι η APC δεν φτιάχνει πια ανταλλακτικά για το BackUP ES-500 με αποτέλεσμα όλος ο εξοπλισμός μου (notebooks, οθόνες, εκτυπωτής, εξωτερικό DVD drive και USB hubs) να μείνει έκθετος στις κάθε λογής καιρικές και τεκτονικές απειλές.

    Το να αγοράσεις ένα καινούριο UPS είναι τζάμπα πεταμένα λεφτά, ειδικά σε καιρούς κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τεχνητή υπερκακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από τότε που άρχισε η μνημονιακή λαίλαπα το 2009 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της agenda 21: σου καταστρέφουν τη σοδειά με το HAARP για να σε αναγκάσουν με το ζόρι ν' αποδεχτείς τα μεταλλαγμένα σκουπίδια της Monsanto.

    Συνένοχη στο έγκλημα η Ε.Ε. αφού με τη διαβόητη "νέα ΚΑΠ" κλείνει πονηρά το μάτι στους σαυρήτες που ελέγχουν την αμερικανική πολυεθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον ο υπολογιστής σου είναι επιτραπέζιος υποθέτω πως διαθέτει ξεχωριστή κάρτα ethernet.


    Πραγματικά είσαι πολύ τυχερή που ο υπολογιστής σου διέθετε ένα εφεδρικό ethernet port το οποίο γλύτωσε φτηνά από τη μανία του νεοταξικού υπερόπλου.



    Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές έχουν τη κάρτα ethernet ενσωματωμένη μέσα στο μηχάνημα.



    Σ' αυτή τη περίπτωση θα αναγκαζόσουν να ξοδέψεις επιπλέον χρήματα για την αγορά ενός καινούργιου laptop αφού ο κεραυνός που προκλήθηκε από το HAARP θα ήταν ικανός να σου κάψει όχι μόνο το ethernet port του pc αλλά όλο τον υπολογιστή.



    Πάει καλά που το τεχνητό υπερμπουρίνι δεν σου έκαψε το εφεδρικό ethernet port ειδάλλως θα είχες μεγάλο πρόβλημα!


    Όσο για την αντικεραυνική σούκα - και γενικώς όλα τα αλεξικέραυνα συστήματα προστασίας - η δήθεν αξιοπιστία και αποτελεσματικότητά τους παραμένουν γράμμα κενού περιεχομένου. Η ηλεκτρική ενέργεια που απελευθερώνει το HAARP ουσιαστικά καταρρίπτει αυτό τον μύθο που πλασάρουν τάχα οι νεοταξικές πολυεθνικές για να παραπλανήσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς όπως τα λες.
    Για να αναγκαστούμε στο τέλος να τρώμε τα μεταλλαγμένα τους αφού μόνο αυτά θα αντέχουν στις συνθήκες που δημιουργούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς όσες φορές και αν προσπαθήσεις να τα πιέσεις να μιλήσουν, τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας θα συνεχίσουν να τηρούν σιγή ιχθύος.

    Ο λόγος; η επιβολή της σιωπής όπως αυτή περιγράφεται στη περίφημη διαθήκη των anunnaki η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο μέσα από το youtube και τα blogs.

    Οι σαυρήτες απειλούν να σκοτώσουν όποιον τολμήσει να σπάσει την ομερτά γύρω από την εγκληματική τους δράση, γεγονός που εξηγεί εν ολίγοις τους βασικούς λόγους για τους οποίους η επιστημονική κοινότητα φοβάται να μιλήσει.

    Ο Ted Gunderson - ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που βρήκε το θάρρος να σπάσει τη σιωπή του - δολοφονήθηκε από τους σαυρήτες επειδή αποκάλυψε τον πραγματικό σκοπό των χημικών ψεκασμών.



    Δυστυχώς δεν ήταν και ο μόνος.

    Οι Δρακονιανοί δολοφόνησαν επίσης τον Paul Walker γιατί τόλμησε να ξεσκεπάσει μια βρώμικη συνωμοσία για την παροχή στα θύματα του τεχνητού τυφώνα Haiyan ενός επικίνδυνου φαρμακευτικού σκευάσματος για τη μαζική θανάτωση χιλιάδων νεογνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς. Και όχι μόνο αυτοί, στο διαδίκτυο υπάρχουν κι άλλοι που πλήρωσαν με την ζωή τους όταν προσπάθησαν να πουν την αλήθεια στον κόσμο.

    Εδώ και πολύ καιρό, ψάχνω στο youtube, ένα βιντεάκι που μιλούσε ο (πρωθυπουργός?, πρόεδρος?) δεν θυμάμαι της Σερβίας στην κρατική τηλεόρασή τους στους πολίτες για τους αεροψεκασμούς πάνω από την χώρα τους.
    Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι, πως έλεγε ότι αν ξαναπεράσουν αεροπλάνα χωρίς αναγνωριστικά πτήσης πάνω από τον ουρανό τους αφήνοντας αυτά τις άσπρες ουρές, χωρίς να δώσουν αναφορά στοιχείων κλπ, θα καταρριφθούν.
    Το βιντεάκι μάλλον αποσύρθηκε (κρίμα που δεν το είχα αποθηκεύσει) και όλοι είδαμε τις έγινε στην Σερβία πρόσφατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος που ζήτησε από τις σερβικές ΕΔ να καταρρίψουν τα ΝΑΤΟϊκά ψεκαστικά ήταν ο Nikola Aleksić ο οποίος δολοφονήθηκε από τους δρακονιανούς τον Φεβρουάριο του 2011.

    Λίγους μήνες προτού η ξεσπάσει η τεχνητή υπερκακοκαιρία πάνω από τα Βαλκάνια οι σαυρήτες απείλησαν τη ζωή ενός Σέρβου δημοσιογράφου της ρωσικής εφημερίδας ПРАВДА για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με την εγκατάσταση κεραίας HAARP από τις δυνάμεις της KFOR στην περιοχή του Barajevo αμέσως μετά την ανατροπή του Slobodan Milošević από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 1999.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ένας πράκτορας της NSA παρότρυνε τον άτυχο reporter να σταματήσει αμέσως τις αποκαλύψεις γύρω από το HAARP και τους αεροψεκασμούς: «Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διστάσω να σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι!»

    Ούτε λίγο ούτε πολύ τα φασιστοειδή ερπετά της Νέας Τάξης απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν με τον ίδιο μαφιόζικο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Aleksić τρία χρόνια πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός, έχουν περάσει και χρόνια που το είχα δει το βιντεάκι με ελληνικούς υπότιτλους.
    Χτυπώντας όμως το όνομα που έγραψες, βρήκα διάφορα βιντεάκια του Nikola Aleksić , ένα εκ των οποίων έχει τίτλο
    "STOP CHEMTRAILS & GENFOOD" με αγγλικούς υπότιτλους κι από τι κατάλαβα ανήκει στους Σέρβους οικολόγους κι ασχολείται με το HAARP
    Όμως υπάρχουν και φετινά βιντέκια του, σίγουρα έχει δολοφονηθεί? Εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία.

    Πάντως αυτός που έλεγα, ανέφερε καθαρά πως θα κάνει κατάρριψη των "περίεργων" αεροσκαφών χωρίς διακριτικά πάνω από τον ουρανό της Σερβίας, άρα λογικά θα είχε και το αξίωμα που θα του επέτρεπε να το πει αυτό.
    Τέλος πάντων, δεν έχει τόση σημασία.


    Κατά τα άλλα, είναι γνωστό πως όποιους δεν δολοφονούν, τους κλείνουν σε ψυχιατρείο με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι φήμες θέλουν τον Aleksić ήδη νεκρό, όμως τα βίντεο τα οποία ανέφερες αποδεικνύουν μάλλον το αντίθετο.



    Σ' αυτή την περίπτωση ισχύουν δύο πιθανά σενάρια.


    α). οι σαυρήτες αποπειράθηκαν να τον βγάλουν από τη μέση για να του κλείσουν το στόμα.


    β). ήθελαν απλώς να τον εκφοβίσουν προκειμένου να τον υποχρεώσουν με το ζόρι να κάνει στροφή 180 μοιρών.


    Όπως κι να έχει ο σκοπός των δρακονιανών παραμένει ένας και μοναδικός: να κλείσουν στόματα πριν χυθεί άπλετο φως στα διαχρονικά τους εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...