Ο καιρός τρελαίνεται... οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται...

Admin | Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 | 10:35 μ.μ. | 3 σχόλια

Συνέχεια όλοι διαβάζουμε ότι ο "ο καιρός τρελάθηκε"....  Όλοι αναρωτιούνται τι φταίει...  Λίγοι είναι αυτοί που παρατηρούν αυτές τις εικόνες στον ουρανό... Εσείς είστε ένας από αυτούς;;;  Αν όχι... συνεχίστε να αναρωτιέστε γιατί ο καιρός τρελάθηκε...





Καλαμαρία / Θεσσαλονίκη ο ουρανός τις τελευταίες μέρες...








Category: ,

3 σχόλια:

  1. Και στη Πελοπόννησο μια απ' τα ίδια, ψεκάζουν πάντα πριν φανούν φυσικά σύννεφα (από λίγες ώρες πρωτύτερα μέχρι και από τη προηγούμενη νύχτα, αν έχει προβλευθεί από τη meteo-Πυθία παρατεταμένη βροχόπτωση για την επόμενη μέρα) και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους πάνω από τη περιοχή.

    Σε αντίθεση όμως με τη συμπρωτεύουσα, εδώ έχουμε πάνω από βδομάδα να δούμε κλασικά chemtrails --προς το παρόν το ψέκασμα είναι τόσο διακριτικό που ακόμα και timelapse να τραβήξει κανείς, δύσκολα θα τον πιστέψει άνθρωπος (εδώ καλά-καλά δε θέλουν να δουν τις «τρίλιζες» δεκάδων χιλιομέτρων άλλες μέρες δηλαδή). Μόλις όμως ανοίγει ο ουρανός από τα φυσικά σύννεφα, καταλαβαίνεις τι συνέβαινε τις τελευταίες ώρες ακριβώς από 'πάνω τους. Αντίθετα, θυμάμαι παλιά, μετά από καταιγίδα, ο ουρανός άνοιγε και ήταν καταγάλανος, με «κρυστάλινη» διαύγεια, ενώ σήμερα... ένα απέραντο θολό λευκό στρώμα με ελάχιστες πινελιές γαλάζιου εδώ κι εκεί. Αυτό συνέβη και στη Σπάρτη, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, σήμερα το απόγευμα, όπου μετά από 1 ώρα έντονη βροχή / χαλαζόπτωση αντικρύσαμε ακριβώς αυτή την εικόνα... ένας ουρανός γεμάτος χημικές «βεντάλιες» (aka pseudo-cirrus).

    ...και το καλοκαίρι ακόμα έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα το πρωί ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος.

    Όμως λίγες ώρες μετά ξανάρχισαν πάλι τα παιχνίδια με το HAARP.

    Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μπορεί να διαπιστώσει κανείς τα
    τεχνητά καταιγιδοφόρα νέφη από τους ΝΑΤΟϊκούς πομπούς μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ELF στα γύρω βουνά.

    Φαίνεται πως η παλιά κλασική μέθοδος των εμπρησμών που εφαρμόστηκε παλιότερα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γεγονός που οδήγησε τη δρακονιανή αδελφότητα να προχωρήσει στη λύση των non stop αεροψεκασμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στην Θεσσαλονίκη τα ίδια.
    Συνεχίζουν ακάθεκτοι από το πρωί.
    Έγινε ο ουρανός της χώρας μας η παιδική χαρά του κάθε δολοφόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...