Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων! Καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι 8 μποφόρ!

Admin | Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 | 1:54 μ.μ. | 4 σχόλια

Όποιος μας διαβάζει δε θα είχε καμιά αμφιβολία για τον καιρό που θα ακολουθούσε αυτό το Σαββατοκύρια. Για υπερπολλαπλή φορά, όπως συμβαίνει ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο τους τελευταίους μήνες... εκδόθηκε "Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης" του καιρού.

Μόλις χτες, μας έφταναν αναφορές για αεροψεκασμούς κυρίως στην Κεντρική και βόρεια Ελλάδα.  Όταν το βλέπετε αυτό, όλοι ξέρετε τι καιρός θα ακολουθήσει τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις "προβλέψεις" θα έχουμε... 


- Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από σήμερα το απόγευμα!
- Ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ!
- Υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς!

Έτσι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ περιμένουμε:

Από το απόγευμα της Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου ο καιρός χαλάει στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Βόρεια Εύβοια.

Σε όλες αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές, καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι!

Category: ,

4 σχόλια:

  1. Η επιβεβαίωση για την συνέχιση του καιρικοτεκτονικού πολέμου κατά της Ελλάδος μέσα στο κατακαλόκαιρο ήρθε δια στόματος ενός υψηλόβαθμου στελέχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε κυνικά πως «η επιβολή των προαπαιτούμενων δεν μπορεί να γίνει χωρίς την απαραίτητη άσκηση ψυχολογικής τρομοκρατίας εκ μέρους της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας!»


    «Η τακτική των καλοκαιρινών εμπρησμών που εφαρμόστηκε συστηματικά στην Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα κρίνεται ανεπαρκής. Επομένως πρέπει να συνδυαστεί με τεχνητή υπερκακοκαιρία και σεισμούς για ν' αποφέρει τα επιθυμητά για την ελίτ αποτελέσματα», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΗΧΟΙ..ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΑΡΤΑ 30/6/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αν περιμένουμε και βοήθεια από τα θεία, τότε σωθήκαμε, καλά Χριστούγεννα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...